Idézet:
Som Béla eredeti hozzászólása
A D.A.S. jó szerintem is! Viszont biztosítási probléma esetére vannak nagyon jó ügyvédek is, akik sikerdíjért dolgoznak, és az Ő %-ukat már eleve belekalkulálják a kártérítési összegbe. Ez a megoldás talán még jobb, mert itt nincs jogvédelem biztosítási díj - ami nem vészes amúgy - de nem egy olyan ügyvéd van akinek elég csak egy levelet írnia ez ügyben az adott biztosító társasághoz 
|
Abban talán egyetértünk hogy egy válóperekre szakosodott ügyvéddel semmire sem megyek egy biztosítási vitában.
Nekem a DAS Horvátországi utazásom során bizonyította hatalmát, amikor autópályán sebesség tullépés miatt a jogsimat akarták elvenni. Azt tudjuk hogy más országban a jogsi elvétel azonnal a helyszínen történik, nem mint itthon hogy majd értesítenek mikor kell beszolgáltatni. Akkor kijött egy fickó, elmondott valamit a rendőröknek, az mondta hogy írjam rá a jegyzőkönyvre hogy nem értem a nyelvet és nem tudom mit tartalmaz, aláírás. Vissza adták azonnal a jogsimat, 2 hónap múlva kellett befizetnem 2900 Ft-ot.
Ezt hogy intézhetem el itthoni kötelező vagy casco biztosítómmal??? Szerintem még az ügyvédemmel sem.