Hozzászólás egyedi megtekintése
  #6 (permalink)  
Régi 09-17-2009
fontix logója
fontix fontix nem elérhető
Törzsvendég

Hely: Blue planet
Összes hozzászólás: 1.165
fontix különleges adottságokkal rendelkezikfontix különleges adottságokkal rendelkezik
Alapbeállítás

Idézet:
Som Béla eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
A D.A.S. jó szerintem is! Viszont biztosítási probléma esetére vannak nagyon jó ügyvédek is, akik sikerdíjért dolgoznak, és az Ő %-ukat már eleve belekalkulálják a kártérítési összegbe. Ez a megoldás talán még jobb, mert itt nincs jogvédelem biztosítási díj - ami nem vészes amúgy - de nem egy olyan ügyvéd van akinek elég csak egy levelet írnia ez ügyben az adott biztosító társasághoz
Abban talán egyetértünk hogy egy válóperekre szakosodott ügyvéddel semmire sem megyek egy biztosítási vitában.
Nekem a DAS Horvátországi utazásom során bizonyította hatalmát, amikor autópályán sebesség tullépés miatt a jogsimat akarták elvenni. Azt tudjuk hogy más országban a jogsi elvétel azonnal a helyszínen történik, nem mint itthon hogy majd értesítenek mikor kell beszolgáltatni. Akkor kijött egy fickó, elmondott valamit a rendőröknek, az mondta hogy írjam rá a jegyzőkönyvre hogy nem értem a nyelvet és nem tudom mit tartalmaz, aláírás. Vissza adták azonnal a jogsimat, 2 hónap múlva kellett befizetnem 2900 Ft-ot.
Ezt hogy intézhetem el itthoni kötelező vagy casco biztosítómmal??? Szerintem még az ügyvédemmel sem.