11-21-2008
|
 |
Új tag
|
|
Összes hozzászólás: 13
|
|
A net is jó megoldás, szerintem, pl ha nincs a közeledben iphone-t áruló üzlet, vagy kevés az időd. Meg közvetlenül telefonon is lehet rendelni. Én így vettem legalábbis: régi té-s előfizetőként rögtön átállították a díjcsomagomat Ikon400-ra és másnap hozta is a futár az almafont
|

4 hete
|
|
Új tag
|
|
Összes hozzászólás: 24
|
|
Sziaztok.
Valaki tud valami a díjcsomag megkötés nélkül 26.760ft + 12 hónapon keresztül havi 6685,-Ft . Az ajánlatról??? Mert én most állok vásárlás előtt.
|

4 hete
|
 |
ForumBoss
|
|
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 307
|
|
Természetesen tudunk. írd meg mi a kérdésed...
stefan

4 hete
|
|
Új tag
|
|
|
|
Akkor most a 6685Ft fizetem egy évig meg akkor ahoz kell egy előfizus csomagot választanom akkor ez sem kifizetődő de javítson ki valaki mert én igy tudom de lehet hogy rosszul 
|

4 hete
|
 |
Új tag
|
|
|
|
Hát igen, ez a 6685 ft csak a készüléktörlesztés, (igaz, ez egy évig tart csak) emellé a legolcsóbb előfizetéses csomag (pl ECO) is havi 1700 ft, amiért max 60 perc beszélgetést kapsz, ha csak hálózaton belül beszélsz, na és ugye még kell venni egy mobilnet előfizetést, mert amúgy meg minek iphone ha nem használod ki a lehetőségeit, szóval ez még plusz minimum(!!!) 1300 ft amiért nevetséges 30MB adarforgalmat kap az ember. Tehát így 10.685 ftért jóval kevesebb szolgáltatást kapsz, mint mondjuk ha ikon400-zal veszed, (igaz 2 év hűséggel) aminél a beugró szintén 28 ezer a 8 GB-os Iphone-nal és havi 10.000 ft-ért jóval több szolgáltatás jár (400 perc bárhova, 2 giga net, és 200 sms hálózaton belül), én ez utóbbi megoldást javaslom, magam is ezt vettem.
|

4 hete
|
|
Új tag
|
|
|
|
Valaki tudja-e hogy a T-Mobilnál milyen időközönként lehet Dominós meg
Előfizetéses telefont venni.Mert én úgy emlékszem hogy Dominósat fél évente Előfizusat meg 3 honaponta nem tudom ez igaz e.
|

4 hete
|
|
Új tag
|
|
|
|
Idézet:
bejja eredeti hozzászólása
Hát igen, ez a 6685 ft csak a készüléktörlesztés, (igaz, ez egy évig tart csak) emellé a legolcsóbb előfizetéses csomag (pl ECO) is havi 1700 ft, amiért max 60 perc beszélgetést kapsz, ha csak hálózaton belül beszélsz, na és ugye még kell venni egy mobilnet előfizetést, mert amúgy meg minek iphone ha nem használod ki a lehetőségeit, szóval ez még plusz minimum(!!!) 1300 ft amiért nevetséges 30MB adarforgalmat kap az ember. Tehát így 10.685 ftért jóval kevesebb szolgáltatást kapsz, mint mondjuk ha ikon400-zal veszed, (igaz 2 év hűséggel) aminél a beugró szintén 28 ezer a 8 GB-os Iphone-nal és havi 10.000 ft-ért jóval több szolgáltatás jár (400 perc bárhova, 2 giga net, és 200 sms hálózaton belül), én ez utóbbi megoldást javaslom, magam is ezt vettem.
|
Amúgy Tőled előfizetéskor milyen papírokat kértek meg az első havi előfizetési díjat kikellet ott helybe fizetned???
|

4 hete
|
|
Tag
|
|
Összes hozzászólás: 33
|
|
Személyi kell,lakcimkártya apech kártya,meg ha jól emlékszem akkor 3 min 3 honap fix munkahely asszem,az elöfizetési dijjat nem kellet ott fizetni,azt majd küldik számlán
|

3 hete
|
 |
Új tag
|
|
|
|
Mivel én már több éve t-előfizető voltam, sőt, hűséggel sem voltam épp terhelve (régóta "gyúrtam" az ájfonra  ) ezért tőlem nem kértek semmit, csak az ügyfélkódomat meg pár személyes adatot egyeztettek, azt is telefonon. Rögtön módosították a csomagomat a régiről az ikon400-ra, másnap pedig futár hozta az iphone-t. Fizetni 27990 Ft-ot kellett a futárnak, az előfizetést pedig a szokásos módon, a havi számlával együtt érkező csekken fizetem, tehát ezért nem kellett semmit külön befizetni.
|

3 hete
|
|
Új tag
|
|
|
|
Köszi az infokat ma voltam bent mert vasárnap akarom meg venni a t-mobilnál.
Kérdeztem a csajt azt mondta Személyi lakcím,APEH vagy tb kártya,és ennyi viszont olyat mondót hogy elbírálják hogy megkaphatom e a telefont úgyhogy kiderül vasárnap hogy anyu fizetése mire elég mert én még nem vok keresö képes és a nevemre nem mehet a dolog sajna  . Hogy oszt mit mondanak majd vasárnap azm ajd akkor derül ki, amugy meg sem közüzemi számlát sem fizetési kivonatot nem mondta hogy kell vinni. Hát el vok keseredve remélem sikerülni fog és nem ilyen szörös szivü a t-mobil.
|
|
Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató)
|
|
|
| Téma eszközök |
|
|
| Megjelenítési módok |
Egyenes mód
|
Hozzászólás szabályai
|
Új témákat nem hozhat létre
Válaszokat nem küldhet
Fájlokat nem csatolhat
A hozzászólásait nem módosíthatja
A HTML kód kikapcsolva
|
|
|
A pontos idő 05:19 , a GMT +1 időzóna szerint.
|
|