iPhone fórum

Vissza   iPhone fórum > Csevegő > Általános beszélgetés

Válaszol

LinkBack Téma eszközök Megjelenítési módok
  #1 (permalink)  
Régi 01-31-2009
Új tag

Összes hozzászólás: 3
Feri hamarosan közkedvelt leszFeri hamarosan közkedvelt lesz
Alapbeállítás WC iphon

Sziasztok!

Úgy éreztem ezt a storyt meg kell osztanom veletek. Egy szép, de hideg reggelen történt, kedves életem párja elveszi az asztalon pihenő féltve őrzött Iphonomat, mellyel bevonul az illemhelyiségbe. Egyszer csak megjelenik kétségbeesés kiülve arcára – belejtettem a telefonodat a WC-be- először azt hittem idétlenkedik. Kínomba elkezdem röhögni, hogy landolhat a telcsi a klotyoba. Meg se néztem „nem mertem szegényt megtekinteni” Tesóm egyből életmentő elsősegélybe részesítette, felkapva megrázta, én csak a fejemből tekintve néztem, ahogy folyik ki belőle a lé. Úgyhogy a tanulsága –e történetnek – AZ ASSZONY KEZÉBE NEM ADHATÓ IPHONE-
Kedves öcsém megjelent egy lefolyó szifonnal, azt mondja ilyen Iphone-sziphonet kellet volna, vennem ez bírja a vizet. A drága telefonom (minden értelembe, mint anyagi, mint lelki kötödés) elhunyt. Még az égiek is megsiratták, elkezdet esni a hó.
Fekete Iphone 8G élt 2hónapot (RIP)

Remélem, okultok.

Üdvözlettel: Feri
Válaszol idézettel
  #2 (permalink)  
Régi 01-31-2009
Nihil
Vendég

Összes hozzászólás: n/a
Alapbeállítás

Epic.

Kar erte, de hatha kapsz egy masikat karpotlasul.
Válaszol idézettel
  #3 (permalink)  
Régi 01-31-2009
Ruppy logója
Új tag

Összes hozzászólás: 22
Ruppy elindult a közkedveltség útján
Alapbeállítás

Részvétem.Nyugodjék békében.Olyan fiatal volt.Hat nagyon kell vigyázni a Wc veszélyes üzem.Én a kádban is nyomom,képzelem abba is bele tud fulladni.Csak ovatosan,vigyázzunk kérem!
Válaszol idézettel
  #4 (permalink)  
Régi 01-31-2009
UndokBeka logója
Törzsvendég

Hely: Butapest
Összes hozzászólás: 334
UndokBeka hamarosan közkedvelt leszUndokBeka hamarosan közkedvelt lesz
Alapbeállítás

Részvétem. Én azt hiszem ideggörcsök között ránganék, ha velem történne ilyesmi.
  #5 (permalink)  
Régi 01-31-2009
reactive logója
Moderátor (Support)

Összes hozzászólás: 2.153
reactive dicsőséges fénysugárreactive dicsőséges fénysugárreactive dicsőséges fénysugárreactive dicsőséges fénysugárreactive dicsőséges fénysugárreactive dicsőséges fénysugár
Üzenetküldés Yahoo-n keresztül reactive részére
Alapbeállítás

Részvétem. Komolyan mondom belegondolni is borzasztó, hogyha velem történne valami haonló.
De azért a se semmi, hogy az asszonykád a lába közötti kis résen be tudta ejteni a telót a retyóba, sőt annak csont nélkül kellett történnie mert amúgy még el is lehetne kapni.
Válaszol idézettel
  #6 (permalink)  
Régi 01-31-2009
Bögös logója
Törzsvendég

Hely: Érd
Összes hozzászólás: 231
Bögös különleges adottságokkal rendelkezikBögös különleges adottságokkal rendelkezikBögös különleges adottságokkal rendelkezik
Üzenetküldés ICQ-n keresztül Bögös részére Üzenetküldés MSN-en keresztül Bögös részére
Alapbeállítás

Azthiszem nalam ez valo ok lenne )
Válaszol idézettel
  #7 (permalink)  
Régi 02-12-2009
stefan logója
ForumBoss

Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 830
stefan sok mindenre büszke lehetstefan sok mindenre büszke lehetstefan sok mindenre büszke lehetstefan sok mindenre büszke lehetstefan sok mindenre büszke lehetstefan sok mindenre büszke lehetstefan sok mindenre büszke lehetstefan sok mindenre büszke lehetstefan sok mindenre büszke lehet
Üzenetküldés MSN-en keresztül stefan részére Üzenetküldés Skype-on keresztül stefan részére
Alapbeállítás

Na ez nagyon baba kis történet volt. Le a kalappal Ilyen jöhet még több is, de tény, hogy fiam minden nap buherálja a telcsit, de asszony kezében még nem volt. Asszem ezek után nem is lesz

stefan
  #8 (permalink)  
Régi 03-15-2009
Törzsvendég

Összes hozzászólás: 131
attila132 elindult a közkedveltség útján
Alapbeállítás

Na ez eszembe se jutott pedig mindig együtt szoktunk szarni az Iphone-ommal. Mostantól magamhoz kötözöm.
Válaszol idézettel
  #9 (permalink)  
Régi 03-16-2009
Új tag

Összes hozzászólás: 14
stady elindult a közkedveltség útján
Alapbeállítás

Ezért nem szabad a nőknek a féltett dolgainkat oda adni. Mert akkor annak biztos annyi. Én nem egy dologgal jártam így. Nő megfogta aztán meg jött a RIP
  #10 (permalink)  
Régi 03-18-2009
Tag

Összes hozzászólás: 50
Naranja elindult a közkedveltség útján
Alapbeállítás

Velem is majdnem megtörtént...éppen állok fel a budiról, kapucnis felső zsebéből kicsusszant a kütyü, pattant egyet a karimán aztán szerencsére a wc mellé esett a földre a vér is megállt bennem!!
Tanács: kapucnis felső zsebébe iphone-t tenni tilos!
Válaszol idézettel
Válaszol

Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató)

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
Új témákat nem hozhat létre
Válaszokat nem küldhet
Fájlokat nem csatolhat
A hozzászólásait nem módosíthatja

BB code : bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Trackbacks are bekapcsolva
Pingbacks are bekapcsolva
Refbacks are bekapcsolva

A pontos idő 02:05 , a GMT +1 időzóna szerint.