Próbáljátok Xilisofttal vagy Superrel, főleg a Supert ajánlom, az csinál megfelelő beállításokkal a legszebb minőséget.
Xilisoft fizetős, Super marha jó tud lenni, én is használtam PC-n.
De soxor bugos. Ráadásul, ahogyan írtad csak megfelelően konfigolva jó. Aki meg nem akar azzal szaraxani, annak nem jó.
Meg ha jól emléxem nem dobja rá a feliratot sem.
Sziasztok! Letöltöttem a Format Factoryt. A 30.Rock feliratos változatát próbáltam konvertálni.Kb. 5 perc volt. A feliratot is ráégette. Még nincs iPhonem ezért a médialejátszómmal játszottam le. A betük elég nagyok lettek és két sor esetén az alsó sornak csak a fele jelent meg.
Ez normális,v. iPhone-on korrigálódik, vagy a beállitásoknál lehet módositani?Az FPS-t automatikusra vettem.
Üdv:M.
A film 175 MB volt a konvertált mérete 135MB lett
Utoljára módosítva: mandria által : 03-29-2010 09:15.
Konvertáltam már én is így és nálam zsír lett a felirat is.elég nagy volt ahhoz h olvasható legyen és nem caúszott le a képről. Ja és ugyanúgy mindent alapbeállítással csináltam...
Utoljára módosítva: AntiLil által : 03-29-2010 09:57.
Szerintetek melyik video konvertáló nyújtja a a legjobb hangminőséget, és milyen formátumban??? várom a tapasztalataitokat, mivel zenei klippeket szeretnék felrakni az iphonomra, egy 2x3,5-ös jack dugós kábellel rákötni az autórádióra+egy gps tartó és már kész is az autós dvd, de ehhez kellene nagyon jó hangminőség(esetleg gyengébb videóminőséggel)!
Én is kipróbáltam Format Factoryt,tökéletes,sokkal jobb a minősége,mint a xilisoftnak, nekem legalábbis! A feliratot olvashatóan rakja rá,szóval szuper! Köszi annak,aki megtalálta!