Lehet van olyan, akinek ismerős a LogMeIn. Akiknek nem röviden leírom mire is jó.
előzmények: egyetemre járok, sokat torrentezek, zenékkel leginkább és idegesítő volt, hogy elmetem itthonról vasárnap, hazajöttem pénteken és előttem vagy 200 új torrent meg persze a kliens se megy mert hugom kikapcsolta, hogy tudja nézni a hülye videóit a youtube-on. Ennek hatására keztem el keresgetni valami távoli irányítási lehetőséget és találtam rá a LogMeIn-re.
Regisztrálni kell egy accountot arra az accountra felvenni a számítógépeket, akkár többet is és ha az online van akkor lehet irányítani úgy, mintha ott ülnél előtte. Ezzel minden nap este meg tudtam nézni a torrenteket és megoldódott a probléma. Na de hogy távolról lehessen írányítani kell egy másik számítógép internettel.
Próbáltam az iPhone Safariával persze sikertelül. És aztán jött az App Store-ba a LogMeIn Ingnition december 13-án 29.99-ért. Ezzel az appal teljeskörüen tudod távolról irányítani a számítógéped. Ez azért jó mert van több olyan alkalmazás, ami ezt adja pl. a Jaadu VNC Teleport, de az csak wirelessen keresztül jó ehhez meg nem kell wireless. Aki ki tudja használni ennek az előnyeit annak nagyon hasznos lehet, én csak jót tudok róla mondani.
Forgalmazza a LogMeIn, Inc.
Megjelent: 2008. december 13-án
Beszerezhető az iTunes-ról $29.99 vagy jailbreakelt telefonoknál máshonnan is.