iPhone fórum

Vissza   iPhone fórum > iPhone > App Store

Válaszol

LinkBack Téma eszközök Megjelenítési módok
  #1 (permalink)  
Régi 12-27-2008
reactive logója
Moderátor (Support)

Összes hozzászólás: 2.089
reactive dicsőséges fénysugárreactive dicsőséges fénysugárreactive dicsőséges fénysugárreactive dicsőséges fénysugárreactive dicsőséges fénysugár
Üzenetküldés Yahoo-n keresztül reactive részére
Alapbeállítás LogMeIn

Lehet van olyan, akinek ismerős a LogMeIn. Akiknek nem röviden leírom mire is jó.

előzmények: egyetemre járok, sokat torrentezek, zenékkel leginkább és idegesítő volt, hogy elmetem itthonról vasárnap, hazajöttem pénteken és előttem vagy 200 új torrent meg persze a kliens se megy mert hugom kikapcsolta, hogy tudja nézni a hülye videóit a youtube-on. Ennek hatására keztem el keresgetni valami távoli irányítási lehetőséget és találtam rá a LogMeIn-re.
Regisztrálni kell egy accountot arra az accountra felvenni a számítógépeket, akkár többet is és ha az online van akkor lehet irányítani úgy, mintha ott ülnél előtte. Ezzel minden nap este meg tudtam nézni a torrenteket és megoldódott a probléma. Na de hogy távolról lehessen írányítani kell egy másik számítógép internettel. Próbáltam az iPhone Safariával persze sikertelül. És aztán jött az App Store-ba a LogMeIn Ingnition december 13-án 29.99-ért. Ezzel az appal teljeskörüen tudod távolról irányítani a számítógéped. Ez azért jó mert van több olyan alkalmazás, ami ezt adja pl. a Jaadu VNC Teleport, de az csak wirelessen keresztül jó ehhez meg nem kell wireless. Aki ki tudja használni ennek az előnyeit annak nagyon hasznos lehet, én csak jót tudok róla mondani.

Forgalmazza a LogMeIn, Inc.
Megjelent: 2008. december 13-án
Beszerezhető az iTunes-ról $29.99 vagy jailbreakelt telefonoknál máshonnan is.

Utoljára módosítva: reactive által : 12-27-2008 23:18. Oka: Kijavítottam az árat.
Válaszol idézettel
  #2 (permalink)  
Régi 12-30-2009
Tag

Hely: Eger
Összes hozzászólás: 59
CsodaWilli elindult a közkedveltség útján
Alapbeállítás

esetleg a logmein en kívül van valami probléma mert nagyon drágának tartom illetve nemtudom hogy jailbreakelt telefonnal merjem e mivel ez azért rajtuk keresztül megy
  #3 (permalink)  
Régi 12-30-2009
Új tag

Összes hozzászólás: 15
Tommy elindult a közkedveltség útján
Alapbeállítás

Én már több mint egy honapja használom, ingyen persze, jailbreakelt telora tettem még fel a LogMeIn-v1.1.130-at és frissitettem én is App Store-bol anno. Elötte is és most is tökéletesen müködik annak ellemére h azt irták h 30 nap probaidö van ami már rég lejárt és küldtek imélt is, h nyugodtan használhatom tovább.
Sztem az 1ik leghasznosabb app, imadom
Válaszol idézettel
  #4 (permalink)  
Régi 12-31-2009
reactive logója
Moderátor (Support)

Összes hozzászólás: 2.089
reactive dicsőséges fénysugárreactive dicsőséges fénysugárreactive dicsőséges fénysugárreactive dicsőséges fénysugárreactive dicsőséges fénysugár
Üzenetküldés Yahoo-n keresztül reactive részére
Alapbeállítás

Én már több, mint egy éve használom és semmi baj. Jailbreakelt telóról.
Válaszol idézettel
Válaszol

Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató)

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
Új témákat nem hozhat létre
Válaszokat nem küldhet
Fájlokat nem csatolhat
A hozzászólásait nem módosíthatja

BB code : bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Trackbacks are bekapcsolva
Pingbacks are bekapcsolva
Refbacks are bekapcsolva

A pontos idő 03:26 , a GMT +1 időzóna szerint.