iPhone fórum

Vissza   iPhone fórum > iPhone > App Store

Válaszol

LinkBack Téma eszközök Megjelenítési módok
  #1 (permalink)  
Régi 03-30-2009
Új tag

Összes hozzászólás: 2
MISIKEX elindult a közkedveltség útján
Üzenetküldés MSN-en keresztül MISIKEX részére
Alapbeállítás Vásárlás AppleStore-ban!?

Üdv!

Kérdezném, hogy ha vásárolok egy Szoftvert (játékot) az AppleStore-ból, akkor miután kifizettem, és letöltöttem a telefonra, és pont másnap jött ki az új Firmware, és ujratettem az egészet, akkor ujra kikell fizetni, hogy letöltsem, illetve, hogy használja? vagy autómatikusan megjegyzi, hogy ezt a terméket már kifizettem, és akárhányszor letölthetem ujból fizetés nélkül?

Üdv!
Válaszol idézettel
  #2 (permalink)  
Régi 03-30-2009
reactive logója
Moderátor (Support)

Összes hozzászólás: 2.150
reactive dicsőséges fénysugárreactive dicsőséges fénysugárreactive dicsőséges fénysugárreactive dicsőséges fénysugárreactive dicsőséges fénysugárreactive dicsőséges fénysugár
Üzenetküldés Yahoo-n keresztül reactive részére
Alapbeállítás

Amikor csak firmware-t frissítesz abban az esetben minden rajta marad a telefonodon. Úgymint alkalmazások, zenék, telefonszámok stb. De viszont ha mondjuk restore-olsz valami oknál fogva akkor veszik minden és ha telepíteni szeretnéd a már egyszer kifizetett App-odat akkor azt tudni fogod újabb fizetés nélkül ergo megjegyzi az App Store, hogy már egyszer kifizetted.
Válaszol idézettel
  #3 (permalink)  
Régi 03-31-2009
Új tag

Összes hozzászólás: 2
MISIKEX elindult a közkedveltség útján
Üzenetküldés MSN-en keresztül MISIKEX részére
Alapbeállítás

Köszönöm!!!!

További szép napot!
Válaszol idézettel
  #4 (permalink)  
Régi 06-08-2009
Új tag

Összes hozzászólás: 25
csabi55 elindult a közkedveltség útján
Alapbeállítás

Sziasztok!

Abban kérném a segítségeteket, hogy megvettem a Fileaid nevű proramot az iphone-omra. Viszont a gépem elszállt amin a az iTunes volt és újra kellett rakni a windows-t így mikor legközelebb csatlakoztam a telefonnal akkor az leszedte az összes korábban letöltött programot. Így elveszett a Fileaid is. Így most buktam a progit vagy ismét letölthetem fizetés nélkül? Még a visszaigazoló e-mail is megvan ami a vásárlást tanusítja csak a progi nincs se a telefonon se a gépen
Válaszol idézettel
  #5 (permalink)  
Régi 06-08-2009
reactive logója
Moderátor (Support)

Összes hozzászólás: 2.150
reactive dicsőséges fénysugárreactive dicsőséges fénysugárreactive dicsőséges fénysugárreactive dicsőséges fénysugárreactive dicsőséges fénysugárreactive dicsőséges fénysugár
Üzenetküldés Yahoo-n keresztül reactive részére
Alapbeállítás

A számítógép iTunes-án le tüdod tölteni mégegyszer fizetés nélkül és azt rá tudod szinkronizálni a telefonra.
Válaszol idézettel
  #6 (permalink)  
Régi 06-24-2009
Tag

Összes hozzászólás: 62
BrAinStOrM elindult a közkedveltség útján
Alapbeállítás

valaki tudna nekem ajánlani egy jó gps navigációt, mert amit találtam és tényleh jó az valami 79 euró...pfff
Válaszol idézettel
  #7 (permalink)  
Régi 06-24-2009
bejja logója
Törzsvendég

Hely: Nógrád megye
Összes hozzászólás: 128
bejja különleges adottságokkal rendelkezikbejja különleges adottságokkal rendelkezikbejja különleges adottságokkal rendelkezik
Alapbeállítás

1-2 héten belül meglesz állítólag a nav n go IGO, azt még várjuk meg, hátha barátibb lesz az ára. Technet - Hamarosan itt az iGO iPhone-ra!
Válaszol idézettel
  #8 (permalink)  
Régi 06-24-2009
Tag

Összes hozzászólás: 62
BrAinStOrM elindult a közkedveltség útján
Alapbeállítás

azért tartom igazságtalannak, mert maga a kütyü sem olcsóság miért kell a app-okat is méregdrágán adni?
Válaszol idézettel
  #9 (permalink)  
Régi 06-24-2009
stefan logója
ForumBoss

Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 827
stefan sok mindenre büszke lehetstefan sok mindenre büszke lehetstefan sok mindenre büszke lehetstefan sok mindenre büszke lehetstefan sok mindenre büszke lehetstefan sok mindenre büszke lehetstefan sok mindenre büszke lehetstefan sok mindenre büszke lehetstefan sok mindenre büszke lehet
Üzenetküldés MSN-en keresztül stefan részére Üzenetküldés Skype-on keresztül stefan részére
Alapbeállítás

Idézet:
azért tartom igazságtalannak, mert maga a kütyü sem olcsóság miért kell a app-okat is méregdrágán adni?
Hát a 79 eurós GPS progi ár, egyáltalán nem drága. Ne keverjük az alkalmazásokat és magát a telefont egybe.

stef
  #10 (permalink)  
Régi 06-25-2009
Tag

Összes hozzászólás: 53
vandrewhun elindult a közkedveltség útján
Alapbeállítás

sziasztok én ajánlani szeretnék ingyenes programot a Darkroom (formerly Steadycam) ingyenes verziója ezzel ugyan ugy lehet fotozni mint az eredetivel de ez a sötétben is működik pl a fények nem mosodnak el világosabb lesz a kép stb nagyon jo sztem a másik a SP Photo Fix Lite ez javítja a képeket itt viszont nincs nagy különbség de ha elfogadod a javított verziót(kb oan mint az eredeti) azután lehet fekete fehér barnás erősebb fényő, élesebb stb ez is jo progi képekhez sztem
próbáljátok ki megéri
Válaszol idézettel
Válaszol
Tags:

Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató)

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
Új témákat nem hozhat létre
Válaszokat nem küldhet
Fájlokat nem csatolhat
A hozzászólásait nem módosíthatja

BB code : bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Trackbacks are bekapcsolva
Pingbacks are bekapcsolva
Refbacks are bekapcsolva

A pontos idő 04:38 , a GMT +1 időzóna szerint.