iPhone fórum

Vissza   iPhone fórum > iPhone > iPhone firmware

Válaszol

LinkBack Téma eszközök Megjelenítési módok
  #21 (permalink)  
Régi 06-17-2009
Tag

Összes hozzászólás: 41
Bazsy elindult a közkedveltség útján
Alapbeállítás

Elméletileg a video felvevö funkció csak az uj 3GS be került bele legalábis a hivatalos oldalakon ezt lehet olvasni! De el is tudom képzelni hogy igy is van mert ha az a sima 3G be is bepakolja akkor kiveszi meg az ujjat :-) aztán majd meglátjuk
Válaszol idézettel
  #22 (permalink)  
Régi 06-17-2009
Tag

Összes hozzászólás: 41
Bazsy elindult a közkedveltség útján
Alapbeállítás

ja még valami boncolgatjátok a magyar nyelv kérdését erre is azt tudom irni hogy a hivatalos oldalon kb 4 napja azt olvastam hogy nem lesz magyar nyelv benne fel van sorolva szinte az összes szomszédos országunk nyelve de a miénk nem csak a bilenytyü nyelveknél :-)
Válaszol idézettel
  #23 (permalink)  
Régi 06-18-2009
Új tag

Összes hozzászólás: 13
lbalazs15 kimondottan nem kedvelt errefelé
Alapbeállítás

Hello
Nekem fenn van a 3.0 és T-mobile Ikon 400ra fizettem elő.
Az lenne a kérdés, hogy kell-e külön az MMSért fizetni? Vagy az is SMS-nek számít?
Előre is kösz.
Válaszol idézettel
  #24 (permalink)  
Régi 06-19-2009
stefan logója
ForumBoss

Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 827
stefan sok mindenre büszke lehetstefan sok mindenre büszke lehetstefan sok mindenre büszke lehetstefan sok mindenre büszke lehetstefan sok mindenre büszke lehetstefan sok mindenre büszke lehetstefan sok mindenre büszke lehetstefan sok mindenre büszke lehetstefan sok mindenre büszke lehet
Üzenetküldés MSN-en keresztül stefan részére Üzenetküldés Skype-on keresztül stefan részére
Alapbeállítás

Idézet:
Az lenne a kérdés, hogy kell-e külön az MMSért fizetni? Vagy az is SMS-nek számít?
Itt megnézheted: T-Mobile ikon 400

Nem olcsó mulatság!

stef
  #25 (permalink)  
Régi 06-24-2009
Tag

Összes hozzászólás: 53
vandrewhun elindult a közkedveltség útján
Alapbeállítás

sziasztok már leírtam máshova is csak rájöttem h ide tartozik az h miért van az h letölti a 3.0-t és utána hiba üzenet vmi network-kal kapcsolatban h time out vagy mi és nem tom frissíteni így segítsetek
Válaszol idézettel
  #26 (permalink)  
Régi 06-25-2009
Új tag

Összes hozzászólás: 25
csabi55 elindult a közkedveltség útján
Alapbeállítás

Sok oka lehet, hogy nem megy a frissítés, én is szenvedek a kezdetektől ezzel a hibaüzenettel, de nem igazán tudom a pontos okát.
Megoldások:
1.Letöltöd a frissítést innen:iPhone and iPod Touch Firmware :: iPhone System Software Updates Downloads.
2. Kapcsold ki a vírusírtót, tűzfalat és úgy indítsd el a letöltést az iTunes-ban, nekem ha wifivel töltöttem rendszeresen ez a hiba jelentkezett, elméletileg nem függ a net sebességétől de mihelyt rádugtam a netre egyből gyorsabban jött le és és ment a dolog, még valami ami lehet hogy csak véletlen egybeesés de azért leírom, mielőtt befejeződne a letöltés és elindulna az install aktiváld a telefont, lépj be a fő menübe lényeg hogy világítson a teló ne legyen lockolva. Ha ezeket próbálod betartani akkor előbb-utóbb sikerül.

Remélem tudtam segíteni.
Válaszol idézettel
  #27 (permalink)  
Régi 06-25-2009
Tag

Összes hozzászólás: 53
vandrewhun elindult a közkedveltség útján
Alapbeállítás

köszi csabi azóta sikerült :d vki leírta ja letöltöttem nem tudom honnan linket adott de utána csak annyi h megnyitom akkor felugrik az itunes de mintha csak meg nyitottam volna na akk shift lenyomása közben klikkelni kell az update-re és ott kiválasztani amit leszedtünk és kész ha mac akkor alt+klikk asszem
Válaszol idézettel
  #28 (permalink)  
Régi 06-27-2009
Tag

Összes hozzászólás: 87
Girolamo elindult a közkedveltség útján
Alapbeállítás

Nekem sajnos lehetetlen módon belassúltak bizonyos dolgok mióta frissítettem a 3.0-t.Sms,mail,safari,youtube.Mást eddig nem néztem de ez így nem okés.Csináltam egy restore-t,de még így is lassú.Nem jailbreakelt 3G-s iPhone.Van valakinek ötlete,hogy hogyan lehetne növelni a sebességet?Előre is köszi.
Válaszol idézettel
  #29 (permalink)  
Régi 06-28-2009
Új tag

Összes hozzászólás: 12
speed001 elindult a közkedveltség útján
Alapbeállítás

Sziasztok!
manuálisan teszem vissza a dolgokat a 3.0-ra. notesz, sms, naptár megy, látom a régi adatokat. a névjegyzéket nem látja pedig azt is visszaraktam, 644-es joggal.
van valakinek ötlete?
Válaszol idézettel
  #30 (permalink)  
Régi 08-02-2009
Új tag

Összes hozzászólás: 26
Nathan elindult a közkedveltség útján
Alapbeállítás firmware 3.0.1

Sziasztok!
Tegnapi nap frissítettem 3.0.1-re, de úgy tűnik nem változott semmi. Vagy csak nekem nem tűnt fel?!
A magyar nyelv volt az amit először megnéztem, de sajnos ez a "funkció" még várat magára.
Válaszol idézettel
Válaszol
Tags: , ,

Címkék
17th march, firmware 1.1.3, firmware 3.0

Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató)

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
Új témákat nem hozhat létre
Válaszokat nem küldhet
Fájlokat nem csatolhat
A hozzászólásait nem módosíthatja

BB code : bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Trackbacks are bekapcsolva
Pingbacks are bekapcsolva
Refbacks are bekapcsolva

A pontos idő 04:33 , a GMT +1 időzóna szerint.