12-17-2009
|
 |
Moderátor (Support)
|
|
Összes hozzászólás: 2.089
|
|
Az a resetelés egy DFU volt?
|

12-17-2009
|
|
Új tag
|
|
Összes hozzászólás: 23
|
|
Bocs, de nagyon kezdő vagyok a témában. Úgy reset-eltem, hogy kikapcsoló gomb+menü (alsó) gomb egyszerre 10 mp-ig. Ha ez a DFU, akkor igen. :-)
|

12-18-2009
|
 |
Moderátor (Support)
|
|
Összes hozzászólás: 2.089
|
|
Igen az a DFU. Namost ezt úgy kéne megismételni, hogy vá van dugva a telefon a PC-re és aztán Power utánna Home amíg i nem kapcsol, utánna Power elenged és addig tartsd nyomva a Home-ot amíg az iTunes nem látja. Ki Fogja írni, hogy egy készüléket talált DFU módban és utánna rátolhatod a restoret.
|

12-18-2009
|
|
Új tag
|
|
|
|
Ez meg is volt, felismerte a telót, majd el is indítom a restoret, de csak az iTunes-ban látszik a töltés, a telefonon órákig nem indul el a töltés csík és itt szoktam feladni, mert nem gondolom, hogy ennyi idő lenne...
Kb. mennyi idő alatt tenné fel a progit a telcsire? Az számít, hogy melyik verzió (iTunes) van a gépen, már abból a szempontból kérdezem, hogy most a 8-as van fennt és ez határozza-e meg, hogy melyik szoftvert telepíti? Ha vissza tudnám állítani az eredeti állapotba nagyon örülnék (mert így nem vagyok elérhető sajnos, pedig nagyon kellene) ezért azt sem tudom melyik iTunes volt nekem a legelső verzió a gépemen, tavaly dec. közepétől van telóm..
Várom nagyon a segítséget, te vagy az egyetlen mentsváram, úgy néz ki!!
|

12-18-2009
|
 |
Törzsvendég
|
|
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 285
|
|
Az iTunes verzió nem befolyásolja, hogy milyen fw-t rak fel, hisz mindig a legfrissebbet tölti le, és telepíti. Nekem a teljes művelet (restore és szinkronizáció) kb fél óráig tartott legutóbb, de amikor telepíti az oprendszert, kéne mennie egy csíknak az Apple alma alatt.

12-18-2009
|
|
Új tag
|
|
|
|
Ok, köszi. A legnagyobb problémám, hogy megy a "Restoring iPhone software" , de a telefonon semmi töltés. Már 15 perce lassan, de 1 óra múlva is ez lesz..
Úgyhogy nagy gáz lehet, nagyon szomorú vagyok..
Azért köszi , ha még tudtok javasolni vmi próbát, akkor várom. Üdv!
|

12-18-2009
|
|
Törzsvendég
|
|
Összes hozzászólás: 246
|
|
Szia milyen op rendszer van a gépeden??
Idézet:
cons eredeti hozzászólása
Ok, köszi. A legnagyobb problémám, hogy megy a "Restoring iPhone software" , de a telefonon semmi töltés. Már 15 perce lassan, de 1 óra múlva is ez lesz..
Úgyhogy nagy gáz lehet, nagyon szomorú vagyok..
Azért köszi , ha még tudtok javasolni vmi próbát, akkor várom. Üdv!
|

12-18-2009
|
|
Új tag
|
|
|
|
Win XP Professional, miért ez számít vmit?
|

12-18-2009
|
|
Új tag
|
|
|
|
Ma bevittem egy T szervízbe, felküldték Pestre, kaptam cseretelefont (Nokia 6500c), remélem a legjobbakat. Az elején megijedtem, mert a napokban járt le az egy év mióta vettem, és a jótállási jegyen 12 hó garancia van, de a srác azt mondta az üzletben, hogy 2 év azaz 1! Kicsit érdekesnek találtam a dolgot, de azért örültem...
|

01-12-2010
|
|
Tag
|
|
Összes hozzászólás: 89
|
|
Sziasztok!
Hál isten még nem kell, de ha véletlenül frissítem a telót 3.1.2-ről majd az újra (aminek nemtom mi lesz a neve). Akkor vissza tudom okosítani 3.1.2-re hogy működjön a JB.
Lehet hogy abszólüt hülye kérdés volt, de én is abszolút hülye vagyok
|
|
Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató)
|
|
|
| Téma eszközök |
|
|
| Megjelenítési módok |
Egyenes mód
|
Hozzászólás szabályai
|
Új témákat nem hozhat létre
Válaszokat nem küldhet
Fájlokat nem csatolhat
A hozzászólásait nem módosíthatja
A HTML kód kikapcsolva
|
|
|
A pontos idő 03:29 , a GMT +1 időzóna szerint.
|
|