iPhone fórum

Vissza   iPhone fórum > iPhone > iPhone játékok

Válaszol

LinkBack Téma eszközök Megjelenítési módok
  #1 (permalink)  
Régi 06-16-2009
Új tag

Összes hozzászólás: 3
meza elindult a közkedveltség útján
Alapbeállítás Iphone játék telepítése

Üdv! Van nekem egy iphone 2g 8gb és nem tudok rá játékot és alkalmazást telepíteni.
Ha valaki leírná lépésről lépésre azt nagyon megköszöném vagy vegyen fel msn-re.MSN:adam62@freemail.hu
KÖSSZ!
Válaszol idézettel
  #2 (permalink)  
Régi 06-16-2009
Törzsvendég

Összes hozzászólás: 287
Deeday elindult a közkedveltség útján
Üzenetküldés MSN-en keresztül Deeday részére Üzenetküldés Skype-on keresztül Deeday részére
Alapbeállítás

Idézet:
meza eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Üdv! Van nekem egy iphone 2g 8gb és nem tudok rá játékot és alkalmazást telepíteni.
Ha valaki leírná lépésről lépésre azt nagyon megköszöném vagy vegyen fel msn-re.MSN:adam62@freemail.hu
KÖSSZ!
Jailbrake - elted már ? Mert ha még nem akkor azon célszerű átesni utána tudsz feltört játékokat telepíteni rá olyan ez a Jailbrake mint a Nokiáknál a Hack
  #3 (permalink)  
Régi 07-12-2009
iMokus603 logója
Új tag

Összes hozzászólás: 24
iMokus603 elindult a közkedveltség útján
Alapbeállítás

Idézet:
meza eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
KÖSSZ!
Vannak ingyenes játékok/alkalmazások amikhez nem kell a 'Jailbreaker'. (ezek főleg demó játékok/alkalmazások, de ettől függetlenül szórakoztatóak )

Kell egy 'account' (számla) az iTunes-hoz - ezzel jelentkezel be. Én telefonról szoktam az ilyet csinálni (szoktam - hehe - elég új iPhone-os vagyok )

Tehát 'App Store' ~ ott nézelődsz és választasz valami 'free'-t. Eléggé ki vannak emelve az ilyenek. Van olyan alkalmazás/játék, amikben vannak apróbb reklámok. (csak szólok, hogy ne lepődj meg )
Rákattintasz a kiválasztott játékra/alkalmazásra és kidobja részletesebben. Rányomsz a 'FREE' gombra a bal felső sarokba. Az átváltozik zöldre és 'INSTALL'-ra. Egy nyomás oda és már tesz is fel.
Válaszol idézettel
  #4 (permalink)  
Régi 07-27-2009
Tag

Összes hozzászólás: 55
Krisz elindult a közkedveltség útján
Alapbeállítás

sziasztok
egy kérdésem volna
hogyan kell olyan alkalmazást feltenni telóra amit pl appulo.usröl szedek le?
mármint az alap ipa fileket fel tudom simán de vannak amiket appulorol csomagolt ileben szedek le(rar) és ha kicsomagolom akkor van benne egy payload mappa meg 1 itunes artwork file ezzel most mit lehet csinálni? gondolom valahova be kell másolni,vagy hasonlo csak nem tudom hova
előre is thx a segitséget
Válaszol idézettel
  #5 (permalink)  
Régi 07-29-2009
Tag

Alapbeállítás

valaki nem tudna segiteni? a felette levő kérdésre kellene válasz, ja éstermészetesen tört a telo...
Válaszol idézettel
  #6 (permalink)  
Régi 07-30-2009
bejja logója
Törzsvendég

Hely: Nógrád megye
Összes hozzászólás: 128
bejja különleges adottságokkal rendelkezikbejja különleges adottságokkal rendelkezikbejja különleges adottságokkal rendelkezik
Alapbeállítás

Idézet:
Krisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
valaki nem tudna segiteni? a felette levő kérdésre kellene válasz, ja éstermészetesen tört a telo...
A megoldás nagyon egyszerű. A letöltött fájlt átnevezed ipa kiterjesztésűre: a fájlnév végéről radírozod a .rar-t. Ha esetleg a windows-od alapból nem látja, akkor a következő helyen állítsd át: windows intéző, eszközök, mappa beállításai, nézet, ismert fájltipusok kiterjesztéseinek elrejtése előtt ne legyen pipa.
Válaszol idézettel
  #7 (permalink)  
Régi 07-30-2009
Tag

Alapbeállítás

köszi most már értem, gondoltam erre is de inkább megkérdeztem...
köszi a segitséget
Válaszol idézettel
  #8 (permalink)  
Régi 12-16-2009
Tag

Összes hozzászólás: 40
Marteen elindult a közkedveltség útján
Alapbeállítás

lehet már fölöttem elmondtátok a többieknek erre a kérdésre a választ d epsl help tört az iTouchom van appulo -m is de pl ha nem itouchon belül szeretném rátölteni a játékot hanem a számitógépemről és onann fölrakni a tört játékot azt hogy kell ??mert hiába töltöm le az ipa. fájlt appulo.us honlapról nem tezsi föl az itunes a játékotami a gépen vna psl help!
Válaszol idézettel
  #9 (permalink)  
Régi 12-18-2009
a000 logója
Törzsvendég

Hely: Tampa, FL
Összes hozzászólás: 253
a000 elindult a közkedveltség útján
Alapbeállítás

kétszer katt az ipa fájlra, akkor bekerül autómatán az itunes-ba és utána szinkronizáld a touch-ot és felpakolja rá.
  #10 (permalink)  
Régi 01-01-2010
Franky logója
Tag

Összes hozzászólás: 76
Franky elindult a közkedveltség útján
Alapbeállítás

Idézet:
bejja eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
A megoldás nagyon egyszerű. A letöltött fájlt átnevezed ipa kiterjesztésűre: a fájlnév végéről radírozod a .rar-t. Ha esetleg a windows-od alapból nem látja, akkor a következő helyen állítsd át: windows intéző, eszközök, mappa beállításai, nézet, ismert fájltipusok kiterjesztéseinek elrejtése előtt ne legyen pipa.

Ugyan ezt windows7-re is le tudod írni?
Sehol nem találom a windows intézőt
Válaszol idézettel
Válaszol

Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató)

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
Új témákat nem hozhat létre
Válaszokat nem küldhet
Fájlokat nem csatolhat
A hozzászólásait nem módosíthatja

BB code : bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Trackbacks are bekapcsolva
Pingbacks are bekapcsolva
Refbacks are bekapcsolva

A pontos idő 04:41 , a GMT +1 időzóna szerint.