Szeretnék segítséget kérni mert olvasom meg értem is néhol de kicsit beakadtam az ámerikai ingyenes reggelésnél.
Megadhatom a sajtá nevem és kér valami redeem codot?????
van még olyan hogy zip code ???????? és hogy phone ??? azt sem értem oda mi kell
tud valaki segíteni
remélem nem én vagyok igazi pupándi
Szia google-ból keress rá american collage vagy university ott a com telefonszám megadhatod a neved külföldi végű email reedem code nem kell zip code az az irányitószám a numbernél a telefonszámát add meg ahol laksz Amcsiban az egyetemen.
Sziasztok!!!
SOS helyzet áll fent és kétésgbe vagyok esve de nagyon:S:S
Remélem valaki tud nekem segiteni! Van nekem egy iphone 3gs telelefonom és eddig jol működött de én barom véletlenül rámentem a restore-ra amit nem tudtam h mit is takar valójában! Gondoltam nem lehet nagy kár csak max visszaállit gyári állapotra de semmit nem töröl le rola.
Most ugye gondolom letörölt rola mindent. Ujra indult kérte h tegyem bele a korrekt kártyát rámentem h unlock kérte a pin-t beirtam és utána semmi. Most azt irja bal fent h no service! A képen pedig a csatlakozást jeleniti meg alul pedig h csak sos hivast engedélyez!
Rácsatlakoztattam a gépre és most az itunes se jönn be! behozom az itunes-t és ezt irja: Itune could not connect to this Iphone because an unknown error ocurred (0xE800065)
Mit tegyek most?? Szükségem lenne a telefonra, mert megyek dolgozni hajnalban! Valaki kérem segítsen!!!! Előre is köszönöm!
uhh ezt jol be.......:S:S én magam ezt helyre tudom hozzni?? Mivel kezdjem? vagy mit kell tenni? van ennek valami veszélye kárt tudok tenni a telefonban?