iPhone fórum

Vissza   iPhone fórum > iPhone > iPhone kezdőknek

Válaszol

LinkBack Téma eszközök Megjelenítési módok
  #91 (permalink)  
Régi 02-05-2010
Tag

Hely: Veszprém
Összes hozzászólás: 80
Draker89 elindult a közkedveltség útján
Üzenetküldés MSN-en keresztül Draker89 részére Üzenetküldés Skype-on keresztül Draker89 részére
Alapbeállítás

Idézet:
Draker89 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
A kolléga csak azt írta, hogy a a 3G szolgálatás olyan, hogy valahol vagy van lefedettség vagy nincsen. Nincsen jelerőségre bontva pontosan a a szolgáltatás minősége miatt. Ez alatt azt értem, hogy a 3G azért 3G, mert rendkívül jó a sebessége egy megfelelő készüléken és pont ezért van az, hogy ehhez a szolgáltatáshoz fontos a jó jelerősség, ami ha nem éri el a megfelelő szintet akkor nincsen lehetőséged 3G. A t-mobile honlapján fent van egy 3G-s lefedettségi térkép, ahol megnézheted, hogy Magyarországon hol elérhető illetve hol nem elérhető. Nekem is van olyan egy városon belül hol van hol nincsen. Egyik pillanatban még van 3G másikban meg nincsen. De szerintem uganezt írta le neked SmOkEey is. Más dolog, hogy nem érted és megint más, hogy nem normális hangnemben válaszolsz vagy kérdezel vissza.
Bocsi rosszat "idéztem" be. Én fmin hozzászólására reagáltam.
  #92 (permalink)  
Régi 02-06-2010
Tag

Összes hozzászólás: 41
sziszifiu elindult a közkedveltség útján
Alapbeállítás

azt szeretném kérdezni h tmobil ikon 200ban vok és abban van 1 GB letöltés azt szeretném megkérdezni h ezt milyne könnyne lehet elérni? végülis nem anynira netezek meg semmi max wifin de a 3G és az E betű sokszor megjelenik pl amikor beérek városba...és akkor tőlt vmit? vagy mit csinál? nem akarom azéert h túllépje az 1GBot
Válaszol idézettel
  #93 (permalink)  
Régi 02-06-2010
reactive logója
Moderátor (Support)

Összes hozzászólás: 2.150
reactive dicsőséges fénysugárreactive dicsőséges fénysugárreactive dicsőséges fénysugárreactive dicsőséges fénysugárreactive dicsőséges fénysugárreactive dicsőséges fénysugár
Üzenetküldés Yahoo-n keresztül reactive részére
Alapbeállítás

Ha ritkán internetezel, de csak internetezel nem töltögetsz akkor nem fogod átlépni az adatforgalmat, de ha valami oknál fogva mégis közel járnál akkor a té küldeni fog egy SMS-t, amibe valami olyasmi lesz, hogy az adatforgalmad elérte az előfizetésedben foglalt mennyiség 80%-át. Ellenőrizni is tudod, hogy mennyit használsz ha megnézed a Settings>General>Usage menüben legalul a Celluar Network Data-nál. Ott két mennyiség van a Sent és a Received, a küldött és a fogadott, azok összege a te tényleges adatforgalmad. Ha vége egy periódusnak, kiszámlázták az elöző havi fogysztásod akkor pedig lereszeteled a számlálókat és kezdi elölről, vagy felírod mennyi volt és kivonod mindig. Ezt már te tudod, hogy a kényelmes ellenőrizni.
Válaszol idézettel
  #94 (permalink)  
Régi 02-06-2010
Tag

Összes hozzászólás: 41
sziszifiu elindult a közkedveltség útján
Alapbeállítás

nagyon szépen köszönöm ez jól jött
Válaszol idézettel
  #95 (permalink)  
Régi 02-06-2010
talamasca logója
Törzsvendég

Összes hozzászólás: 154
talamasca elindult a közkedveltség útján
Alapbeállítás

Azért csak vigyázzatok azzal a figyelmeztető SMS-sel!!!
Nekem anno 10-20 megával több lett a számlám és a Tré le is szedett vagy 8 ezer forinttal!
Kérdésemre, hogy miért nem figyelmeztettek, az válaszolták, hogy az opciónális....
Arról meg már nem is beszélek, hogy az ő általuk mért adatok köszönő viszonyban sem voltak az általam mérttel...
  #96 (permalink)  
Régi 02-06-2010
reactive logója
Moderátor (Support)

reactive dicsőséges fénysugárreactive dicsőséges fénysugárreactive dicsőséges fénysugárreactive dicsőséges fénysugárreactive dicsőséges fénysugárreactive dicsőséges fénysugár
Alapbeállítás

Engem már egyszer értesítettek. Egyik cimborám meg erre épít, addig tölt amíg nem jön az SMS.
Válaszol idézettel
  #97 (permalink)  
Régi 02-06-2010
talamasca logója
Törzsvendég

Összes hozzászólás: 154
talamasca elindult a közkedveltség útján
Alapbeállítás

Lehet, hogy erre egyszer szó szerint ráfizet!

Utoljára módosítva: reactive által : 02-07-2010 12:38. Oka: Ne idézd az előtted szólót.
Válaszol idézettel
  #98 (permalink)  
Régi 02-07-2010
reactive logója
Moderátor (Support)

Alapbeállítás

Ez már az ő baja lesz nem az enyém.
Válaszol idézettel
  #99 (permalink)  
Régi 02-08-2010
Tag

Összes hozzászólás: 55
Anonymus18 elindult a közkedveltség útján
Alapbeállítás

Az internetet hogyan tudom kikapcsolni, úgy, hogy csk wifivel tudjak felmenni ?
Az SBS settings megfelelo erre ?
Válaszol idézettel
  #100 (permalink)  
Régi 02-08-2010
Tag

Hely: Veszprém
Összes hozzászólás: 80
Draker89 elindult a közkedveltség útján
Üzenetküldés MSN-en keresztül Draker89 részére Üzenetküldés Skype-on keresztül Draker89 részére
Alapbeállítás

Settings-->Network--->és a 3G-t offra kapcsolod. De ha wifizel akkor csak a wifit használja az adatforgalmadból nem pörög, de egyébként a settings--->usagen belül tudod ellenőrizni csak azt az adatforgalmat amit nem a wifivel forgalmaztál így azért minden hónapban tudod követni, hogy hol tartasz.

Utoljára módosítva: reactive által : 02-09-2010 13:47. Oka: Ne idézd az előtted szólót.
Válaszol idézettel
Válaszol

Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató)

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
Új témákat nem hozhat létre
Válaszokat nem küldhet
Fájlokat nem csatolhat
A hozzászólásait nem módosíthatja

BB code : bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Trackbacks are bekapcsolva
Pingbacks are bekapcsolva
Refbacks are bekapcsolva

A pontos idő 04:39 , a GMT +1 időzóna szerint.