iPhone fórum

Vissza   iPhone fórum > iPhone > iPhone kezdőknek

Válaszol

LinkBack Téma eszközök Megjelenítési módok
  #11 (permalink)  
Régi 10-29-2008
stefan logója
ForumBoss

Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 812
stefan sok mindenre büszke lehetstefan sok mindenre büszke lehetstefan sok mindenre büszke lehetstefan sok mindenre büszke lehetstefan sok mindenre büszke lehetstefan sok mindenre büszke lehetstefan sok mindenre büszke lehetstefan sok mindenre büszke lehet
Üzenetküldés MSN-en keresztül stefan részére Üzenetküldés Skype-on keresztül stefan részére
Alapbeállítás

"A 3G-t és a Fetch new datat már kikapcsoltam de még így is néha felmegy"

Számodra ha kikapcsolod, miből derül ki, hogy felmegy a netre? Ugyanis nem kéne. 2.1 firmware alatt nekem sincs Cellular data.

stefan
  #12 (permalink)  
Régi 10-29-2008
Tag

Összes hozzászólás: 71
Kovapet elindult a közkedveltség útján
Üzenetküldés MSN-en keresztül Kovapet részére
Alapbeállítás

Idézet:
stefan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
2.1 firmware alatt nekem sincs Cellular data.

stefan
Hat ez erdekes. Ezexerint akkor a halozatkorlatozott keszulekekben ez nincs benne...
Válaszol idézettel
  #13 (permalink)  
Régi 11-16-2008
Új tag

Összes hozzászólás: 1
HarryMay elindult a közkedveltség útján
Alapbeállítás

sziasztok!
valaki tud nekem segiteni abban, hogy milyen beallitasokat kell megadni az APN-be es a VPN-be, hogy ki tudjam hasznalni az iphone es a vodas elofizetesem altal nyujott funkciokat?
elvileg korlatlan net van az elofizetesemben, de egyenlore meg semmit sem tudok kezdeni vele, pedig mar vagy egy oraja bongeszem, hogy miket kell beadni.
elvileg talaltam egy olyat, hogy internet.vodafone.net. Igenam, de az iphone ker felhasznalonevet es jelszavat is, de azt a voda nem adott nekem.
mi lehet?
tudjatok, ezenkivul meg lenne olyan kerdesem is, hogy az itunes nem ismeri fel az iphone-t, mert azt irja, hogy nem jo a simkartya. igaz, en turbosimmel hasznalom, igaz, meg csak most vettem, de eddig nem volt vele gondon szoval telefonalni tudok, hivni tudnak, csak az itunes nem szeret,
tudja valaki mi lehet?

koszi elore is .
Válaszol idézettel
  #14 (permalink)  
Régi 11-17-2008
Tag

Összes hozzászólás: 71
Kovapet elindult a közkedveltség útján
Üzenetküldés MSN-en keresztül Kovapet részére
Alapbeállítás

Hali!
VPNhez nem kell semmit beirni a netezeshez. APNhez ha beirod az internet.vodafone.net-et akkor jelszo meg felhasznalonev nelkul mennie kene. Nekem sincs megadva semmi.
Bar az enyem gyari fuggetlen nem lennek meglepve ha turbo SIM-el par funkcio nem mukodne de ebben nincs tapasztalatom.
Eninkabb megfizettem az arat hogy ne szopjak ilyenekkel.

Sok sikert.
Válaszol idézettel
  #15 (permalink)  
Régi 11-18-2008
Új tag

Összes hozzászólás: 17
turinyo elindult a közkedveltség útján
Alapbeállítás

Idézet:
Kovapet eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Hat ez erdekes. Ezexerint akkor a halozatkorlatozott keszulekekben ez nincs benne...
Nekem is gyári független és benne van a Cellular Data Network, nem véletlen, itt tudod beállitani a telót, hogy tudj netezni. Viszont sajnos a hír igaz. Kikapcsolt 3G-vel és kikapcsolt wifi-vel is felmegy a netre csak olyankor az EDGE-t vagy a GPRS-t használja. Ezt nem lehet kilőni.
Válaszol idézettel
  #16 (permalink)  
Régi 01-22-2009
Új tag

Összes hozzászólás: 3
Rozsdi elindult a közkedveltség útján
Alapbeállítás

Idézet:
Elias eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Utána olvastam egy kicsit a neten, és azt írják hogy 2.0-tól már nincs cellular data network. De van a cyda-nak egy apn editor része amivel lehet állítgatni..Te hallottál már erről ? Honnan tudom letölteni a Cydat ???
Sziasztok! Engem is érdekelne hogy hogy lehet megcsinálni azt hogy wifi-n kívűl ne lehessen máshogy netezni. Láttam ezt az apn editor-t és megnéztem cydiaban és ott ugyvan írva hogy APN Editing és arra lennék kiváncsi hogy nem ismeri-e vki ezt a progit vagy hogy erről volt-e szó?!
Válaszol idézettel
  #17 (permalink)  
Régi 01-22-2009
reactive logója
Moderátor (Support)

Összes hozzászólás: 2.089
reactive dicsőséges fénysugárreactive dicsőséges fénysugárreactive dicsőséges fénysugárreactive dicsőséges fénysugárreactive dicsőséges fénysugár
Üzenetküldés Yahoo-n keresztül reactive részére
Alapbeállítás

A BossPrefs meg az SBSettings-el úgytudom ki meg be lehet kapcsolni minden ilyen lehetőséget, ami az internetre vonatkozik azokat ki kell lőni, kivéve a wireless-t és gól. Nem használtam még konkrétan csak rápillnatottam az alkalmazásokra ezért nem tudok konkrétan róla beszélni.
Cydiából telepíthető.
Válaszol idézettel
  #18 (permalink)  
Régi 01-23-2009
Új tag

Összes hozzászólás: 3
Rozsdi elindult a közkedveltség útján
Alapbeállítás

Köszi a segítséget! Az SbSettings-el megtudtam csinálni. Ki kell kapcsolna az EDGE-t és akkor már nem kapcsolódik.
Válaszol idézettel
  #19 (permalink)  
Régi 01-26-2009
apricot logója
3G szakértő

Hely: Veszprém
Összes hozzászólás: 149
apricot hamarosan közkedvelt leszapricot hamarosan közkedvelt lesz
Levele! PannonNet

Nekem az lenne a kérdésem, hogy mit kell beállítani ahhoz, hogy Pannon hálózaton működjön az internet kapcsolat vagy a wap?
Válaszol idézettel
  #20 (permalink)  
Régi 02-06-2009
Új tag

Összes hozzászólás: 16
Jaack elindult a közkedveltség útján
Alapbeállítás Iphone külföldre megy...

Hali. Holnap utazok külföldre és pár kérdés merült fel bennem.
Hogy tudnám beállítani, hogy ne akarjon netre menni max wifin?(se 3g se EDGE)
Mivel minden be van nálam állítva, hogy szinkronizálja, még a kontaktokat is. Nem automatikusan, csak amikor belépek a kontaktok közé. Tehát a fetch data ki van kapcsolva. Viszont ha kikapcsolom a "sync contacts"-t akkor kitörli az összes kontaktot amit a gmail-el szinkronizált. Airplane mód megoldaná, csak a wifit akarom használni és hívást fogadni is kéne tudnom.
Ötlet?

Másik kérdés, hogy offline maps-et meg lehet-e csinálni jailbrake nélkül valahogy. Vagy legalább csak az útvonalat, hogy gps-el tudjuk követni, hogy merre járunk.
Válaszol idézettel
Válaszol

Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató)

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
Új témákat nem hozhat létre
Válaszokat nem küldhet
Fájlokat nem csatolhat
A hozzászólásait nem módosíthatja

BB code : bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Trackbacks are bekapcsolva
Pingbacks are bekapcsolva
Refbacks are bekapcsolva

A pontos idő 03:05 , a GMT +1 időzóna szerint.