iPhone fórum

Vissza   iPhone fórum > iPhone > iPhone tippek és trükkök

Válaszol

LinkBack Téma eszközök Megjelenítési módok
  #1 (permalink)  
Régi 09-30-2008
Új tag

Összes hozzászólás: 25
csabi55 elindult a közkedveltség útján
Alapbeállítás Képek rendszerezése

Sziasztok!

Ezzel a témával kapcsolatban nem találtam semmit, ezért gondoltam kérdezek, talán tudtok segíteni:

Mondom konkrétan a problémát, puskázni szeretném használni a telót, de a készített illetve felmásolt képeket nem lehet rendszerezni. van erre valmi alkalmazás amivel mappákba tudom rendezni a képeket, esetleg nevet tudok nekik adni. Ez nagyban megkönnyítené a problémámat, mert ha ez megoldható, akkor egy tartalomjegyzék és akár egy egész könyv bevihető a vizsgára.

Várom az ötleteket
Válaszol idézettel
  #2 (permalink)  
Régi 10-02-2008
Új tag

Összes hozzászólás: 23
zozo elindult a közkedveltség útján
Alapbeállítás

hát hogyha a gépeden is külön mappába teszed a képeket,és így szinkronizálod őket,akkor az iPhone-on is külön mappák lesznek.Pl. csinálsz egy "iPhone képek" mappát és azon belül külön mappákat a tantárgyaknak,és az iTunesban beállítod,hogy az "iPhone képek" mappát szinkronizálja,akkor az iPhone-on tantárgyak szerint külön csoportokban lesznek a képek.Remélem tudtam segíteni!z
Válaszol idézettel
  #3 (permalink)  
Régi 10-05-2008
Új tag

Összes hozzászólás: 6
crazyboy elindult a közkedveltség útján
Alapbeállítás

Üdvözletem!
Egy számomra fontos dologban kérdeznék, méghozzá fájlkezeléssel kapcsolatban.
Egy nem okostelefonban is megoldották ezt, mappa lérehozást, fájlok ide-oda pakolását.
Sajnos ebben a "szuper" készülékben ez nem lehetséges!
Létezik-e valamilyen alkalmazás ami ezt megoldja?
Csak hogy érzékeltessem: teszem azt délelött még a barátnőmet fotóztam lenge ruhában, este az édesanyám születésnapja okán készítek képeket, közben Nincs lehetőség az itunes használatára, Ha megnézi a képeket, muszáj látnia a többi képet?! Nonszensz! Valami ötlet?
Egyébként is , Ha éppen törölnöm kell, bármit, képet, videót, hangot, puskát (Ha éppen lebuktat a tanár) , nem tehetem meg?!
Válaszol idézettel
  #4 (permalink)  
Régi 10-05-2008
Nihil
Vendég

Összes hozzászólás: n/a
Alapbeállítás

Idézet:
crazyboy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Üdvözletem!
Egy számomra fontos dologban kérdeznék, méghozzá fájlkezeléssel kapcsolatban.
Egy nem okostelefonban is megoldották ezt, mappa lérehozást, fájlok ide-oda pakolását.
Sajnos ebben a "szuper" készülékben ez nem lehetséges!
Létezik-e valamilyen alkalmazás ami ezt megoldja?
Csak hogy érzékeltessem: teszem azt délelött még a barátnőmet fotóztam lenge ruhában, este az édesanyám születésnapja okán készítek képeket, közben Nincs lehetőség az itunes használatára, Ha megnézi a képeket, muszáj látnia a többi képet?! Nonszensz! Valami ötlet?
Egyébként is , Ha éppen törölnöm kell, bármit, képet, videót, hangot, puskát (Ha éppen lebuktat a tanár) , nem tehetem meg?!
Dehogynem torolheted - ha a kepeket megnyitod, lathatod, ott van a kis kuka ikon a kep jobb also sarkaban - raboksz, megkerdezi, biztosan torolni akarod-e, aztan eltunteti. Az iPhone sem tokeletes, az, hogy ennyire fugg az iTunes programtol valoban sokszor hatranyos - de szerencsere kepeket torolni azert lehet vele, ennyire azert nem szar cucc. A mappaba rendezest viszont nekem is csak iTuneson keresztul sikerult megoldani oda-vissza szinkronizalassal.
Válaszol idézettel
  #5 (permalink)  
Régi 10-05-2008
Új tag

crazyboy elindult a közkedveltség útján
Alapbeállítás

Köszönöm Nihil!
De éppen azt szeretném, hogy az addig elkészült csodálatos (!) fotókat ne kelljen törölni, hanem áthelyezném egy másik mappába!
Régebben a világ legcsodálatosabb telefonját használtam (SE K750) és abban minden működött!
A tmobilos díjcsomag miatt váltottam és ugye nehogy már otthagyjam a telefont!
Apropó, a naptár funkcióban tudsz keresni?
Mert én nem találtam meg a funkciót és ha egy régi-régi bejegyzést keresnél, végig pergeted az egész évet?
Üdvözlet!
Válaszol idézettel
  #6 (permalink)  
Régi 10-05-2008
Nihil
Vendég

Összes hozzászólás: n/a
Alapbeállítás

Idézet:
crazyboy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Köszönöm Nihil!
De éppen azt szeretném, hogy az addig elkészült csodálatos (!) fotókat ne kelljen törölni, hanem áthelyezném egy másik mappába!
Régebben a világ legcsodálatosabb telefonját használtam (SE K750) és abban minden működött!
A tmobilos díjcsomag miatt váltottam és ugye nehogy már otthagyjam a telefont!
Apropó, a naptár funkcióban tudsz keresni?
Mert én nem találtam meg a funkciót és ha egy régi-régi bejegyzést keresnél, végig pergeted az egész évet?
Üdvözlet!
ez a megoldas tudom hogy nem az amit keresel, mivel a kepeket magan a telefonon szerintem nem tudod atrakosgatni egyik mappabol a masikba, ugy vettem eszre ahhoz mindenkeppen kell a szamitogep.

Idézet:
zozo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
hát hogyha a gépeden is külön mappába teszed a képeket,és így szinkronizálod őket,akkor az iPhone-on is külön mappák lesznek.Pl. csinálsz egy "iPhone képek" mappát és azon belül külön mappákat a tantárgyaknak,és az iTunesban beállítod,hogy az "iPhone képek" mappát szinkronizálja,akkor az iPhone-on tantárgyak szerint külön csoportokban lesznek a képek.Remélem tudtam segíteni!z
Válaszol idézettel
  #7 (permalink)  
Régi 10-14-2008
Új tag

Gréti apu elindult a közkedveltség útján
Alapbeállítás

Idézet:
Nihil eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Dehogynem torolheted - ha a kepeket megnyitod, lathatod, ott van a kis kuka ikon a kep jobb also sarkaban - raboksz, megkerdezi, biztosan torolni akarod-e, aztan eltunteti. Az iPhone sem tokeletes, az, hogy ennyire fugg az iTunes programtol valoban sokszor hatranyos - de szerencsere kepeket torolni azert lehet vele, ennyire azert nem szar cucc. A mappaba rendezest viszont nekem is csak iTuneson keresztul sikerult megoldani oda-vissza szinkronizalassal.
Sziasztok!
A szinkronizálással felkerült képek mappájában én nem találok törlési lehetőséget, csak a fényképezéssel felkerülteknél... :-(
Válaszol idézettel
  #8 (permalink)  
Régi 10-14-2008
stefan logója
ForumBoss

Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 733
stefan sok mindenre büszke lehetstefan sok mindenre büszke lehetstefan sok mindenre büszke lehetstefan sok mindenre büszke lehetstefan sok mindenre büszke lehetstefan sok mindenre büszke lehetstefan sok mindenre büszke lehetstefan sok mindenre büszke lehet
Üzenetküldés MSN-en keresztül stefan részére Üzenetküldés Skype-on keresztül stefan részére
Alapbeállítás

Így igaz. Ezt csak iTunes alatt teheted meg.

stefan
  #9 (permalink)  
Régi 10-14-2008
Új tag

Gréti apu elindult a közkedveltség útján
Alapbeállítás

Sziasztok!
Nem megy ez a fénykép rendezés... :-(
Megvannak szépen a könyvtárak a telefonban a képekkel, de minden képből van egy a Photo library-ban is.
Mit csináltam rosszul???
Illetve nem teljesen ide tartozik, de csak megkérdezem, hogy a letöltött kézikönyvel mit kellene tennem, hogy a karaktereket lássam ne csak pontokat a helyükön?
Bocsi!
Válaszol idézettel
  #10 (permalink)  
Régi 10-14-2008
stefan logója
ForumBoss

Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 733
stefan sok mindenre büszke lehetstefan sok mindenre büszke lehetstefan sok mindenre büszke lehetstefan sok mindenre büszke lehetstefan sok mindenre büszke lehetstefan sok mindenre büszke lehetstefan sok mindenre büszke lehetstefan sok mindenre büszke lehet
Üzenetküldés MSN-en keresztül stefan részére Üzenetküldés Skype-on keresztül stefan részére
Alapbeállítás

Ajánlatos a legfrissebb Adobe Reader telepítése.

stefan
Válaszol

Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató)

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
Új témákat nem hozhat létre
Válaszokat nem küldhet
Fájlokat nem csatolhat
A hozzászólásait nem módosíthatja

BB code : bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Trackbacks are bekapcsolva
Pingbacks are bekapcsolva
Refbacks are bekapcsolva

A pontos idő 05:32 , a GMT +1 időzóna szerint.