09-30-2008
|
|
Új tag
|
|
Összes hozzászólás: 25
|
|
Képek rendszerezése
Sziasztok!
Ezzel a témával kapcsolatban nem találtam semmit, ezért gondoltam kérdezek, talán tudtok segíteni:
Mondom konkrétan a problémát, puskázni szeretném használni a telót, de a készített illetve felmásolt képeket nem lehet rendszerezni. van erre valmi alkalmazás amivel mappákba tudom rendezni a képeket, esetleg nevet tudok nekik adni. Ez nagyban megkönnyítené a problémámat, mert ha ez megoldható, akkor egy tartalomjegyzék és akár egy egész könyv bevihető a vizsgára.
Várom az ötleteket
|

10-02-2008
|
|
Új tag
|
|
Összes hozzászólás: 26
|
|
hát hogyha a gépeden is külön mappába teszed a képeket,és így szinkronizálod őket,akkor az iPhone-on is külön mappák lesznek.Pl. csinálsz egy "iPhone képek" mappát és azon belül külön mappákat a tantárgyaknak,és az iTunesban beállítod,hogy az "iPhone képek" mappát szinkronizálja,akkor az iPhone-on tantárgyak szerint külön csoportokban lesznek a képek.Remélem tudtam segíteni!z
|

10-05-2008
|
|
Új tag
|
|
Összes hozzászólás: 6
|
|
Üdvözletem!
Egy számomra fontos dologban kérdeznék, méghozzá fájlkezeléssel kapcsolatban.
Egy nem okostelefonban is megoldották ezt, mappa lérehozást, fájlok ide-oda pakolását.
Sajnos ebben a "szuper" készülékben ez nem lehetséges!
Létezik-e valamilyen alkalmazás ami ezt megoldja?
Csak hogy érzékeltessem: teszem azt délelött még a barátnőmet fotóztam lenge ruhában, este az édesanyám születésnapja okán készítek képeket, közben Nincs lehetőség az itunes használatára, Ha megnézi a képeket, muszáj látnia a többi képet?! Nonszensz! Valami ötlet?
Egyébként is , Ha éppen törölnöm kell, bármit, képet, videót, hangot, puskát (Ha éppen lebuktat a tanár)  , nem tehetem meg?!
|

10-05-2008
|
|
|
Idézet:
crazyboy eredeti hozzászólása
Üdvözletem!
Egy számomra fontos dologban kérdeznék, méghozzá fájlkezeléssel kapcsolatban.
Egy nem okostelefonban is megoldották ezt, mappa lérehozást, fájlok ide-oda pakolását.
Sajnos ebben a "szuper" készülékben ez nem lehetséges!
Létezik-e valamilyen alkalmazás ami ezt megoldja?
Csak hogy érzékeltessem: teszem azt délelött még a barátnőmet fotóztam lenge ruhában, este az édesanyám születésnapja okán készítek képeket, közben Nincs lehetőség az itunes használatára, Ha megnézi a képeket, muszáj látnia a többi képet?! Nonszensz! Valami ötlet?
Egyébként is , Ha éppen törölnöm kell, bármit, képet, videót, hangot, puskát (Ha éppen lebuktat a tanár)  , nem tehetem meg?!
|
Dehogynem torolheted - ha a kepeket megnyitod, lathatod, ott van a kis kuka ikon a kep jobb also sarkaban - raboksz, megkerdezi, biztosan torolni akarod-e, aztan eltunteti. Az iPhone sem tokeletes, az, hogy ennyire fugg az iTunes programtol valoban sokszor hatranyos - de szerencsere kepeket torolni azert lehet vele, ennyire azert nem szar cucc.  A mappaba rendezest viszont nekem is csak iTuneson keresztul sikerult megoldani oda-vissza szinkronizalassal.
|

10-05-2008
|
|
Új tag
|
|
|
|
Köszönöm Nihil!
De éppen azt szeretném, hogy az addig elkészült csodálatos (!)  fotókat ne kelljen törölni, hanem áthelyezném egy másik mappába! 
Régebben a világ legcsodálatosabb telefonját használtam (SE K750) és abban minden működött!
A tmobilos díjcsomag miatt váltottam és ugye nehogy már otthagyjam a telefont! 
Apropó, a naptár funkcióban tudsz keresni?
Mert én nem találtam meg a funkciót és ha egy régi-régi bejegyzést keresnél, végig pergeted az egész évet?
Üdvözlet!
|

10-05-2008
|
|
|
Idézet:
crazyboy eredeti hozzászólása
Köszönöm Nihil!
De éppen azt szeretném, hogy az addig elkészült csodálatos (!)  fotókat ne kelljen törölni, hanem áthelyezném egy másik mappába! 
Régebben a világ legcsodálatosabb telefonját használtam (SE K750) és abban minden működött!
A tmobilos díjcsomag miatt váltottam és ugye nehogy már otthagyjam a telefont! 
Apropó, a naptár funkcióban tudsz keresni?
Mert én nem találtam meg a funkciót és ha egy régi-régi bejegyzést keresnél, végig pergeted az egész évet?
Üdvözlet!
|
ez a megoldas tudom hogy nem az amit keresel, mivel a kepeket magan a telefonon szerintem nem tudod atrakosgatni egyik mappabol a masikba, ugy vettem eszre ahhoz mindenkeppen kell a szamitogep.
Idézet:
zozo eredeti hozzászólása
hát hogyha a gépeden is külön mappába teszed a képeket,és így szinkronizálod őket,akkor az iPhone-on is külön mappák lesznek.Pl. csinálsz egy "iPhone képek" mappát és azon belül külön mappákat a tantárgyaknak,és az iTunesban beállítod,hogy az "iPhone képek" mappát szinkronizálja,akkor az iPhone-on tantárgyak szerint külön csoportokban lesznek a képek.Remélem tudtam segíteni!z
|
|

10-14-2008
|
|
Új tag
|
|
|
|
Idézet:
Nihil eredeti hozzászólása
Dehogynem torolheted - ha a kepeket megnyitod, lathatod, ott van a kis kuka ikon a kep jobb also sarkaban - raboksz, megkerdezi, biztosan torolni akarod-e, aztan eltunteti. Az iPhone sem tokeletes, az, hogy ennyire fugg az iTunes programtol valoban sokszor hatranyos - de szerencsere kepeket torolni azert lehet vele, ennyire azert nem szar cucc.  A mappaba rendezest viszont nekem is csak iTuneson keresztul sikerult megoldani oda-vissza szinkronizalassal.
|
Sziasztok!
A szinkronizálással felkerült képek mappájában én nem találok törlési lehetőséget, csak a fényképezéssel felkerülteknél... :-(
|

10-14-2008
|
 |
ForumBoss
|
|
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 827
|
|
Így igaz. Ezt csak iTunes alatt teheted meg.
stefan

10-14-2008
|
|
Új tag
|
|
|
|
Sziasztok!
Nem megy ez a fénykép rendezés... :-(
Megvannak szépen a könyvtárak a telefonban a képekkel, de minden képből van egy a Photo library-ban is.
Mit csináltam rosszul???
Illetve nem teljesen ide tartozik, de csak megkérdezem, hogy a letöltött kézikönyvel mit kellene tennem, hogy a karaktereket lássam ne csak pontokat a helyükön?
Bocsi!
|

10-14-2008
|
 |
ForumBoss
|
|
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 827
|
|
Ajánlatos a legfrissebb Adobe Reader telepítése.
stefan
|
Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató)
|
|
|
| Téma eszközök |
|
|
| Megjelenítési módok |
Egyenes mód
|
Hozzászólás szabályai
|
Új témákat nem hozhat létre
Válaszokat nem küldhet
Fájlokat nem csatolhat
A hozzászólásait nem módosíthatja
A HTML kód kikapcsolva
|
|
|
A pontos idő 04:36 , a GMT +1 időzóna szerint.
|
|