iPhone fórum

Vissza   iPhone fórum > iPhone > iPhone tippek és trükkök

Válaszol

LinkBack Téma eszközök Megjelenítési módok
  #1 (permalink)  
Régi 03-27-2009
reactive logója
Moderátor (Support)

Összes hozzászólás: 2.150
reactive dicsőséges fénysugárreactive dicsőséges fénysugárreactive dicsőséges fénysugárreactive dicsőséges fénysugárreactive dicsőséges fénysugárreactive dicsőséges fénysugár
Üzenetküldés Yahoo-n keresztül reactive részére
Alapbeállítás IPA telepítése számítógép nélkül

Erről már korrábban is hallottam, de nem nagyon érdekelt a dolog, mert ha nekem egyszer valami bevállik akkor maradok annál. Most viszont találtam egy leírást a Hackulo.us-on, hogy hogyan is lehetséges ez a módszer. Gondoltam kipróbálom és sikerült. Gondoltam megosztom mindenkivel.
Természetesen jailbreakelt telefon kell hozzá.

Elösször is indítsuk el a Cydiát és adjuk hozzá a Hackulo.us forrását a következő módon. Mikor megnyitottuk a Cydiát az alsó menüsorban válasszuk a "Manage" lehetőséget majd abban a "Sources"-t, jobb oldalt fent válasszuk az "Edit" lehetősget majd bal oldalt fent az "Add" funkciót. A felugró kis ablakban írjuk be a forrás url-jét (http://cydia.hackulo.us), majd "Add Source".
Ezután ebben a forrásban keressük meg a "Grabulous" alkalmazást és telepítsük. Ez az alkalmazás a SpringBoardon majd "Installous" néven fog mejelenni. Ezután a Cydia keresőjét használva keressük meg a "MobileTerminal"-t és ezt is telepítsük.

Ezzel a telefonos telepítgetés meg is történt. És itt bele lehet kötni a címbe, mert a továbbiakhoz szükségünk lesz egy számítógépre.

Megnyitjuk az iTunes-t és az "iTunes Store" menüre kattintva elővadásszuk a kívánt alkalmazásunkat. Miután megtaláltuk az ikonjára kattintsunk jobb gombal és válasszuk a "Copy iTunes Store URL" lehetőséget. Ezzel kimásoltuk a vágólapra az URL-t ezután azt illesszük be valahová ahol látni fogjuk. Valami ilyesmit fogunk látni:

http://itunes.apple.com/WebObjects/M...292616556&mt=8

Ebből az URL-ből nekünk az alkalmazás ID-jére lesz szügségünk, amit a vége felé találunk az "id=" és "&mt" között találunk. Valahogy így.

http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=292616556&mt=8

Ezek után nyissuk meg a "MobileTerminal"-t és írjuk be a következőt:

grabulous 292616556

Természetesen a szám helyére a saját App-unk ID-jét írjuk. Ezután letölti a MobileTerminal az IPA fájlt. Miután letöltötte lépjünk ki belőle és menjünk át az Installous-ba. Alul válasszuk a "Downloads" lehetőséget és keressük meg a letöltött fájlt. Katt rá és a felugró lehetőségek közül válasszuk az Install-t. Feltelepíti és utánna használhatjuk az alkalmazást.

Nekem hibátlanul működött minden. Több mint valószínű, hogy van olyan alkalmazás is amit nem fog megtalálni és letölteni a MobileTerminal. Ebbe bele kell törödnünk és várni amíg megjelenik rajta vagy mást választani.

Forrás: NEW from Hackulous: Grabulous! - Hackulous

Utoljára módosítva: reactive által : 03-27-2009 12:51.
Válaszol idézettel
  #2 (permalink)  
Régi 03-29-2009
fontix logója
Törzsvendég

Hely: Blue planet
Összes hozzászólás: 1.165
fontix különleges adottságokkal rendelkezikfontix különleges adottságokkal rendelkezik
Alapbeállítás

Szia, mondj egy olyan appot ami biztos megvan, mert eddid mindre azt mondta hogy nincs meg nekik
  #3 (permalink)  
Régi 03-29-2009
reactive logója
Moderátor (Support)

reactive dicsőséges fénysugárreactive dicsőséges fénysugárreactive dicsőséges fénysugárreactive dicsőséges fénysugárreactive dicsőséges fénysugárreactive dicsőséges fénysugár
Alapbeállítás

Én a FlightControl-t sikeresen dokkoltam az enyémen. Azóta mondjuk nem próbálkoztam eggyel sem.
Válaszol idézettel
  #4 (permalink)  
Régi 05-05-2009
reactive logója
Moderátor (Support)

Alapbeállítás

Mivel már újra elérhető az Appulo.us ezért lényegesen leegyszerűsödik a telepítés és már a MobileTerminal-ra se lesz szükség, viszont az Installous-ra annál inkább. A történet röviden a övetkező.
Elindítjuk az Installous-t amit már korábban telepítettünk Cydiából. Alul három lehetőség tárulkozik elénk a Browse, a Downloads és a Settings. A Browse alapból az Appulo.us iPhone-ra optimalizált oldalát tölti be, ahol kényelmesen tudunk böngészni az alkalmazások közt. Lehetőség van külömböző szempontok szerinti lekérésre valamit konkrét keresésre is. Miután megtaláltunk amit kerestünk görgessünk legalulra a Download részhez tap rá, utánna válszzuk ki a host-ot, hogy honnan akarjuk letölteni. Ott kövessük az utasításokat, majd a felugró részben a Download-ot válsszuk. Miután letöltötte alul válasszuk a "Downloads" lehetőséget és keressük meg a letöltött fájlt. Katt rá és a felugró lehetőségek közül válasszuk az Install-t. Feltelepíti és utánna használhatjuk az alkalmazást.
Röviden ennyi lenne a történet.
Az első akkor volt jó, mikor nem volt Appulo.us, de elviekben még most is működik, de ez egyszerübb, mert már van Appulo.us, szerintem.
Válaszol idézettel
  #5 (permalink)  
Régi 05-24-2009
Új tag

Összes hozzászólás: 3
mbnc elindult a közkedveltség útján
Alapbeállítás

Hello!
Ezzel a programal telepittem par jatekot de mindegyikre azt irja ,hogy a az alkamazas...nem megnyitható! Ez mitol lehet? 2.2.1 es az iphone 3g ha a mobileinstalation crack miatt van akkor melyiket rakjam fel? mert fennt van egy de az nem biztos hogy jó!
Valaszt előre is koszonom!
Válaszol idézettel
  #6 (permalink)  
Régi 05-25-2009
reactive logója
Moderátor (Support)

Alapbeállítás

A mobileInstallion ha nem lenne jó akkor a telefont se tudnád elindítani. De 2.2.1-hez jó a 2.2. Índísd újra a telefeont hátha az megoldja, ha az se akkor szerintem az Installous lesz a hibás mert rosszul dolgozik. Akkor azt is el kellene takarítani és újra vissza.
Válaszol idézettel
  #7 (permalink)  
Régi 05-26-2009
Új tag

Összes hozzászólás: 3
mbnc elindult a közkedveltség útján
Alapbeállítás

Hello
megoldottam appstorbol kellet egy ingyenes programot felrakni!
Azért köszönöm
Válaszol idézettel
  #8 (permalink)  
Régi 05-26-2009
reactive logója
Moderátor (Support)

Alapbeállítás

Azt nem mondtad, hogy rögtön jailbreakelés után állt fel a probléma.
Válaszol idézettel
  #9 (permalink)  
Régi 07-14-2009
Új tag

Összes hozzászólás: 4
catmania elindult a közkedveltség útján
Alapbeállítás

Szia, A törléssel van kis gondom, ugyanis nem látom hogyan lehetne kitörölni ami már nem kell! Köszi előre is!
Válaszol idézettel
  #10 (permalink)  
Régi 07-15-2009
Konarider logója
Törzsvendég

Hely: Pilisvörösvár
Összes hozzászólás: 113
Konarider elindult a közkedveltség útján
Üzenetküldés MSN-en keresztül Konarider részére
Alapbeállítás

Idézet:
catmania eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Szia, A törléssel van kis gondom, ugyanis nem látom hogyan lehetne kitörölni ami már nem kell! Köszi előre is!
Rajta tartod annak a proginak az ikonján az ujjad, ami nem kell és egy idő után elkezd rezegni az összes ikon és akkor megjelenik egy kis x a bal fölső sarkában arra rátapintasz és azzal tudod törölni, a Cydiából telepített programok fölött nincs x, ezt Cydiából tudod törölni, és ez igaz az Installerre, Icyra is
Válaszol idézettel
Válaszol

Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató)

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
Új témákat nem hozhat létre
Válaszokat nem küldhet
Fájlokat nem csatolhat
A hozzászólásait nem módosíthatja

BB code : bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Trackbacks are bekapcsolva
Pingbacks are bekapcsolva
Refbacks are bekapcsolva

A pontos idő 04:32 , a GMT +1 időzóna szerint.