iPhone fórum

Vissza   iPhone fórum > iPhone > iTunes

Válaszol

LinkBack Téma eszközök Megjelenítési módok
  #1 (permalink)  
Régi 10-05-2008
Új tag

Összes hozzászólás: 7
molnarb83 elindult a közkedveltség útján
Alapbeállítás Újratelepítés után az ITunes

Történt, hogy újrapakoltam a Windowst a gépemen és vele együtt az ITunes is felment újra. Furcsa mód, hiába jelentkeztem be az accounttal az ITunes-ban, az account menüpontban frankón ott van az összes szoftver amit vettem és letöltöttem de ez csak az ITunes Store-ban, az ITunes programban az Applications-ok között nem találom és ha szinkronizálni szeretnék akkor közli velem, hogy most ha szinkronizálok a telcsire azok kerülnek fel, ami az ITunes Applications részében van, de ott nincs semmi, így magyarán minden eltűnne frankón a telcsiből amit eddig leszedtem. Hogy tudnám a kínálatba visszavarázsolni oda is a dolgokat, vagy eccerűen a telefonról szinkronizálni az Itunes-ba a dolgokat és ne fordítva. Ugyanez a szitu a Ringtones-nál is.... Valaki találkozott már ezzel?
Válaszol idézettel
  #2 (permalink)  
Régi 10-05-2008
Nihil
Vendég

Összes hozzászólás: n/a
Alapbeállítás

Idézet:
molnarb83 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Történt, hogy újrapakoltam a Windowst a gépemen és vele együtt az ITunes is felment újra. Furcsa mód, hiába jelentkeztem be az accounttal az ITunes-ban, az account menüpontban frankón ott van az összes szoftver amit vettem és letöltöttem de ez csak az ITunes Store-ban, az ITunes programban az Applications-ok között nem találom és ha szinkronizálni szeretnék akkor közli velem, hogy most ha szinkronizálok a telcsire azok kerülnek fel, ami az ITunes Applications részében van, de ott nincs semmi, így magyarán minden eltűnne frankón a telcsiből amit eddig leszedtem. Hogy tudnám a kínálatba visszavarázsolni oda is a dolgokat, vagy eccerűen a telefonról szinkronizálni az Itunes-ba a dolgokat és ne fordítva. Ugyanez a szitu a Ringtones-nál is.... Valaki találkozott már ezzel?
Amiket egyszer mar megvettel, azokat akarmikor ujra letoltheted az AppStorebol. Tehat szerintem, ha most egy frissen ujrahuzott gepen ertheto okokbol nincs semmi, akkor toltsd le ujra, ez most mar ingyenes lesz, nem kell fizetned erte ujra, es igy mar ismet szinkronizalhatod a telefonod a gepeddel.
Válaszol idézettel
  #3 (permalink)  
Régi 10-06-2008
Új tag

Összes hozzászólás: 7
molnarb83 elindult a közkedveltség útján
Alapbeállítás

Frankó, de mi a szitu a csengőhanggal. Egyedi volt, tehát bármikor újra meg tudom csinálni, csak azért ez szerintem mégse az igazi.
Válaszol idézettel
  #4 (permalink)  
Régi 10-06-2008
Nihil
Vendég

Összes hozzászólás: n/a
Alapbeállítás

Idézet:
molnarb83 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Frankó, de mi a szitu a csengőhanggal. Egyedi volt, tehát bármikor újra meg tudom csinálni, csak azért ez szerintem mégse az igazi.
oszinten szolva... extrakkal telezsufolt keszulekkel a megszokotttol eltero problemak, mondjuk ugy, extra problemak jarnak. En mielott megvettem a telefonomat, felkeszultem ra lelekben, hogy ilyen problemak tortenhetnek. Nem akarok erzeketlen taplo lenni, de szerintem masnak is legalabb akkora megfontoltsaggal kellene vasarolnia mint ahogyan en tettem, persze csak akkor ha utana nem akarja ugy erezni, szart vett, vagy atvertek.

Az Apple nem tamogatja hivatalosan az egyeni csengohangokat, es semmit sem, ami nem az iTunesbol kerul fel a gepre. Tudtuk elore. De ha mar itt tartunk... ujratelepites elott az ember a fontos dolgokrol keszit backup-ot, hogy legyen mihez nyulni. Ravasz oreg rokak pedig akkor is csinalnak backup-ot, ha nem tervezik a gep ujratelepiteset, mivel tudjak, barmikor tortenhet baj. Ezen gondolatmeneten tovabbhaladva az a regi mondas jutott eszembe, hogy a programfejlesztok ugyan probalnak evrol evre egyre felhasznalobaratabb programokat kesziteni, de meg ok sem tudjak tartani a lepest a felhasznalok elhulyulesevel. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy hulye vagy, tehat kerlek, ne is gyanusits meg ezzel - csupan azt szeretnem mondani, hogy ez a telefon mas kategoriat kepvisel, ezert nem csak az elonyeit kell ekkent kezelni, de a hatranyait is; es te pont egy ilyet talaltal meg. Alapvetoen hulyesegnek tunik, es a megszokott logika szerint valoban az is, egy vicc, baromsag. De ez igy mukodik az Apple-nel, igy ezen most mar kar keseregni, at kell venni a gondolkodasmodot ha hasznalni akarjuk a keszuleket - hiszen ettol fuggetlenul annyi mas elonyos tulajdonsaga van! Alapvetoen amerikai igenyeknek keszult ez a telefon, vagy legalabbis az ottani emberek igenyei alapjan, es az amerikai atlagembert, mint tudjuk, nem feltetlenul az eszeert fogjak elrabolni...

Remelem nem voltam banto, komolyan nem celom senkit sem megbantani, ha megis sikerult, bocsanatot kerek! :/

Utoljára módosítva: Nihil által : 10-06-2008 15:16.
Válaszol idézettel
  #5 (permalink)  
Régi 10-06-2008
UndokBeka logója
Törzsvendég

Hely: Butapest
Összes hozzászólás: 324
UndokBeka hamarosan közkedvelt leszUndokBeka hamarosan közkedvelt lesz
Alapbeállítás

En masik winyon tartom az iTunes konyvtarat, igy reinstall eseten is minden megvan. Az jobban zavar, hogyha elfelejted deauthorize-olni az iTunest. Illetve az, hogy ha tobb geped van, az itunes librarynek ugyanannak kell lennie mind a ket gepen. De ez mar csak ilyen hulye apple megoldas.
  #6 (permalink)  
Régi 10-24-2008
Új tag

Összes hozzászólás: 3
joci elindult a közkedveltség útján
Alapbeállítás

sziasztok . lenne egy problémám és nemtom mit csináljak . szóval regeltem a magyar store ba és egy usa bankkártyával az usa storeba . a magyarból csak ingyeneset töltöttem le az usából pedig egy fizetőset is . egy másik számítógépre letöltöttem az itunes-t és mikor csatlakoztatttam kérdezte h átmásolom e a cuccokat vagy nem ha nem akkor törlődni fognak én rámentem h átmásolom el is kezdte msáolni de amit az usa storeból töltöttem le azt mind kitörölte ez miért van?? mit lehet tenni?
Válaszol idézettel
  #7 (permalink)  
Régi 10-24-2008
stefan logója
ForumBoss

Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 812
stefan sok mindenre büszke lehetstefan sok mindenre büszke lehetstefan sok mindenre büszke lehetstefan sok mindenre büszke lehetstefan sok mindenre büszke lehetstefan sok mindenre büszke lehetstefan sok mindenre büszke lehetstefan sok mindenre büszke lehet
Üzenetküldés MSN-en keresztül stefan részére Üzenetküldés Skype-on keresztül stefan részére
Alapbeállítás

Milyen azonosítót adtál meg az új Itunesban? Egyébként meg nincs semmi gond. Felmész az amerikai adatokkal, és újra lehúzod.

stefan
  #8 (permalink)  
Régi 10-24-2008
Új tag

Alapbeállítás

amikor a másik számira feltelepítettem az itunest akkor a magyar felhasználónevemmel léptem be és ugy szinkronizáltam .még nagyon új nekem ez az egész . az usa kártya az haveromé és nem akarom h azt higgye h lehuzom de ha most felmegyek és megint rákattintok h buy akkor tuti nem kerül pénzbe ??? vagyis mi rá a garancia ?? mert nem akarom kellemetlen helyzetbe hozni magam . illetve a másik kérdésem hogy ha az egyik számira letöltök dolgokat amik a másikon nem voltak és utána meg a másik géppel szinkronizálom akkor mindig le fogja törölni a másik store-ból letölttöttt cuccokat?
Válaszol idézettel
  #9 (permalink)  
Régi 10-24-2008
Új tag

Alapbeállítás

miután beszéltünk msnen még egy kérdése eszembe jutott . szóval amiket igy wifivel töltöttem le az usa-storból azok nem törlődtek a régi számítógénél amikor összekapcsoltam viszont az újnál meg igen az mitől lehet ????
Válaszol idézettel
  #10 (permalink)  
Régi 12-04-2008
Tag

Összes hozzászólás: 87
Girolamo elindult a közkedveltség útján
Alapbeállítás

Nekem is lenne egy nagy kérdésem.Mostanában rosszalkodik a pc-m,ezért gyakran újrarakom.Ezzel nem lenne baj,de ilyenkor az iTunes is törlődik,majd újra felkerül.A gond az,hogy ma amikor megint felraktam az iTunes-t akkor figyelmeztetett,hogy már csak egy számítógépre lehet felraknom mert utána...Na ez a kérdés.Mi lesz akkor,ha hatodszorra is újrarakom az iTunes-t?Nem fogja kezelni az iTunes?Előre is köszi a választ.
Válaszol idézettel
Válaszol
Tags:

Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató)

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
Új témákat nem hozhat létre
Válaszokat nem küldhet
Fájlokat nem csatolhat
A hozzászólásait nem módosíthatja

BB code : bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Trackbacks are bekapcsolva
Pingbacks are bekapcsolva
Refbacks are bekapcsolva

A pontos idő 03:11 , a GMT +1 időzóna szerint.