iPhone fórum

Vissza   iPhone fórum > iPhone > iTunes

Válaszol

LinkBack Téma eszközök Megjelenítési módok
  #11 (permalink)  
Régi 05-29-2009
Új tag

Összes hozzászólás: 3
Emsn elindult a közkedveltség útján
Alapbeállítás

Sziasztok!

Nem tudom, hogy valaki válaszol e, de remélem. Azért regisztráltam, és próbálkozok itt mert ahogy olvastam elég értelmes emberkék vannak itt. Előre kell bocsájtanom, hogy elég béna vagyok, de gyorsan tanulok. Szóval arról lenne szó, hogy letöltöttem az itunes, de egyszerűen semmit nem tudok átrakni az iphonera. kiírja, hogy szinkronizálás, de nem csinál semmit. Másodkézből kaptam a telót, és van rajta egy csomó olyan zene, ami nekem nem kell, és nem tudom őket kitörölni sem. Nem tudok semmit sehova behúzni, egyedül a libaryből - a party shuffleba. Kérlek, kérlek segítsen valaki!!! Egyébként a regisztrálást is innen sikerült megoldani.
Válaszol idézettel
  #12 (permalink)  
Régi 05-29-2009
Törzsvendég

Összes hozzászólás: 287
Deeday elindult a közkedveltség útján
Üzenetküldés MSN-en keresztül Deeday részére Üzenetküldés Skype-on keresztül Deeday részére
Alapbeállítás

Idézet:
Emsn eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Sziasztok!

Nem tudom, hogy valaki válaszol e, de remélem. Azért regisztráltam, és próbálkozok itt mert ahogy olvastam elég értelmes emberkék vannak itt. Előre kell bocsájtanom, hogy elég béna vagyok, de gyorsan tanulok. Szóval arról lenne szó, hogy letöltöttem az itunes, de egyszerűen semmit nem tudok átrakni az iphonera. kiírja, hogy szinkronizálás, de nem csinál semmit. Másodkézből kaptam a telót, és van rajta egy csomó olyan zene, ami nekem nem kell, és nem tudom őket kitörölni sem. Nem tudok semmit sehova behúzni, egyedül a libaryből - a party shuffleba. Kérlek, kérlek segítsen valaki!!! Egyébként a regisztrálást is innen sikerült megoldani.
Szia! Zenét úgy célszerű feltenni hogy a bal alsó sarokban van egy + jel ott csinálsz egy Playlist-et és oda kattintassz és utána behúzod a zenéket amiket felszeretnél másolni rá, utána baloldalon a telefonra kattintassz és a music résznél ki kell pipálnod a playlisted nevét és utána kell szinkronizálni...
  #13 (permalink)  
Régi 05-29-2009
Törzsvendég

Üzenetküldés MSN-en keresztül Deeday részére Üzenetküldés Skype-on keresztül Deeday részére
Alapbeállítás

Idézet:
Deeday eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Szia! Zenét úgy célszerű feltenni hogy a bal alsó sarokban van egy + jel ott csinálsz egy Playlist-et és oda kattintassz és utána behúzod a zenéket amiket felszeretnél másolni rá, utána baloldalon a telefonra kattintassz és a music résznél ki kell pipálnod a playlisted nevét és utána kell szinkronizálni...
A telefonodnál mindig azt kell kipipálni amit szinkronizálni szeretnél ( Képek, Zenék, Csengőhangok, Programok) stb. És ami még fontos hogy a telefonodra mikor kattintassz a főoldalon kapcsold ki az Update et.
  #14 (permalink)  
Régi 05-29-2009
Új tag

Alapbeállítás

Idézet:
Szia!

Jaj nagyon szépen köszi. Sikerült. Már két napja ezzel szenvedtem. Köszi köszi.
Válaszol idézettel
  #15 (permalink)  
Régi 05-29-2009
Törzsvendég

Kacsint

Idézet:
Emsn eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Szia!

Jaj nagyon szépen köszi. Sikerült. Már két napja ezzel szenvedtem. Köszi köszi.
Használd bátran a fórumot, bármi kérdésed van tedd fel még ha úgyérzed hülyeség is ,mert amondóü vagyok hülye kérdés nincs csak hülye válasz Szóval kérdezz nyugodtan. Legyél türelmes az iTunes hoz mert kicsit furcsa elven működik,de ha érdekel a dolog akkor biztos hogy nagyon hamar kifogod ismerni.
  #16 (permalink)  
Régi 05-29-2009
Új tag

Alapbeállítás

Idézet:
A telefonodnál mindig azt kell kipipálni amit szinkronizálni szeretnél ( Képek, Zenék, Csengőhangok, Programok) stb. És ami még fontos hogy a telefonodra mikor kattintassz a főoldalon kapcsold ki az Update et.
Még egyszer nagyon köszönöm. Tényleg sokat segítettél.
Válaszol idézettel
  #17 (permalink)  
Régi 05-31-2009
Törzsvendég

Alapbeállítás

Lenne egy olyan gondom hogy valamiért az iTunes nem akar szinkronizálás után mentést csinálni a telefonról mitől lehet ez ? Azóta csinálja mióta újratettem a 2.2.1 et szinkronizálás után kiírja hogy nemtud mentéstcsinálni mert megszakadt a kapcsolat.
  #18 (permalink)  
Régi 05-31-2009
fontix logója
Törzsvendég

Hely: Blue planet
Összes hozzászólás: 1.164
fontix különleges adottságokkal rendelkezikfontix különleges adottságokkal rendelkezik
Alapbeállítás

Én úgy tudtam hogy automatikusan csinálja a mentést, nem nekem kell mentéseket csinálni. Tehát ha változást észlel akkor csinál mentést, nem?
  #19 (permalink)  
Régi 05-31-2009
Törzsvendég

Alapbeállítás

Idézet:
fontix eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Én úgy tudtam hogy automatikusan csinálja a mentést, nem nekem kell mentéseket csinálni. Tehát ha változást észlel akkor csinál mentést, nem?
Jah hogy közbe ide is írtál Na akkor itt írom hogy nem csinál mióta a 2.2.1 van fent pedig történt ez az változás ...
  #20 (permalink)  
Régi 05-31-2009
fontix logója
Törzsvendég

Hely: Blue planet
Összes hozzászólás: 1.164
fontix különleges adottságokkal rendelkezikfontix különleges adottságokkal rendelkezik
Alapbeállítás

nekem akkor volt ilyen amikor us accontot is csináltam és azzal voltam belépve de azelőtt a hun accountal szonkronizált.

Címkék
itunes, szinkronizáció

Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató)

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
Új témákat nem hozhat létre
Válaszokat nem küldhet
Fájlokat nem csatolhat
A hozzászólásait nem módosíthatja

BB code : bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Trackbacks are bekapcsolva
Pingbacks are bekapcsolva
Refbacks are bekapcsolva

A pontos idő 03:18 , a GMT +1 időzóna szerint.