05-31-2009
|
|
Törzsvendég
|
|
Összes hozzászólás: 287
|
|
Idézet:
fontix eredeti hozzászólása
nekem akkor volt ilyen amikor us accontot is csináltam és azzal voltam belépve de azelőtt a hun accountal szonkronizált.
|
Na mind1 próbálgatom még egy kicsit aztán megyek feküdni. Köszönöm a segítséget jó éjt szia akkor holnap megírom mi lett a ferrarival.

06-04-2009
|
 |
Törzsvendég
|
|
Hely: Pilisvörösvár
Összes hozzászólás: 113
|
|
Folytatom a Kellene egy kis segítség topikban leírt hozzászólásomat. Az iTunes van olyan köcsög és megjegyzi és amikor újra csatlakoztattam a telefont, akkor egyből restorolni akarta... Most mit tegyek???
|

06-04-2009
|
 |
Törzsvendég
|
|
|
|
Megint előre károgtam, mert az én telefonommal működik, csak előszőr a másikat raktam a gépre, az meg nem tetszett neki... Ezért azt hittem, hogy az enyémnek is nekiesik, de nem, barátságosan fogadta
|

06-04-2009
|
|
Törzsvendég
|
|
|
|
Idézet:
Konarider eredeti hozzászólása
Megint előre károgtam, mert az én telefonommal működik, csak előszőr a másikat raktam a gépre, az meg nem tetszett neki... Ezért azt hittem, hogy az enyémnek is nekiesik, de nem, barátságosan fogadta 
|
Az iTunes elején van 3 pipálható lehetőség egyik előtt se legyen pipa. Automatic update meg automatic sync meg ilyenek onnan vedd ki mind a 3 pipát...És akkor rádugásnál nemfogja automatán bántani a készüléket.

06-04-2009
|
 |
Törzsvendég
|
|
Hely: Blue planet
Összes hozzászólás: 1.165
|
|
Nos igaz-e az hogy az iTunes új verziója ( 8.2) nem engedi a jb-elt telefonokat kezelni?
Mi igaz ebből, vagy mik az új korlátok?
|

06-26-2009
|
|
Új tag
|
|
Összes hozzászólás: 8
|
|
Sziasztok!
Szinkronizálással van problémám: Minden fölmegy elég gyorsan, kivéve a Contact list és Bookmarks. Azokkal percekig elvan. Így vagy 20 perc fél óra 1 szinkonizálás
2.2-n és 3.0-án ue. csinálja.
|

07-02-2009
|
|
Új tag
|
|
Összes hozzászólás: 8
|
|
Azóta megoldottam magam. 
Leírom, hátha vkinek ugyanez lenne a problémája.
Vista/Win 7 alatt. Töröld ki a SyncServices könyvtárat C:\Users\"Felhasználó név"\AppData\Roaming\Apple Computer\ helyről. Utána futtasd az iTunes telepítőt, majd menj a reinstallra.
|

07-17-2009
|
 |
Törzsvendég
|
|
|
|
Hello!
Van egy kis problémám. Vettem egy új gépet, amire fölraktam iTunes-nak a 8.1-es verzióját. Amikor syncelni akarom az iPhone-t a backup résznél mikor a csík már majdnem végig ért, megáll, és kb. 20 perc szenvedés után kiírja, hogy The iTunes couldn't backup the iPhone, because the iPhone is disconnected. Szóval az iTunes nem tud backupot csinálni, mert a telefon nincs csatlakoztatva... Pedig az iTunesban benne van bal oldalt az iPhone, a Windows se jelez, hogy lehúztam a gé pről és a telefon is kiírja, hogy Sync In Progress... ÉS A LEGFURCSÁBB, hogy miután ezt a hibaüzenetet leokéztam, szépen kezdte el rárakni a zenéket, stb...:S :@
|

07-17-2009
|
|
Törzsvendég
|
|
|
|
Idézet:
Konarider eredeti hozzászólása
Hello!
Van egy kis problémám. Vettem egy új gépet, amire fölraktam iTunes-nak a 8.1-es verzióját. Amikor syncelni akarom az iPhone-t a backup résznél mikor a csík már majdnem végig ért, megáll, és kb. 20 perc szenvedés után kiírja, hogy The iTunes couldn't backup the iPhone, because the iPhone is disconnected. Szóval az iTunes nem tud backupot csinálni, mert a telefon nincs csatlakoztatva... Pedig az iTunesban benne van bal oldalt az iPhone, a Windows se jelez, hogy lehúztam a gé pről és a telefon is kiírja, hogy Sync In Progress... ÉS A LEGFURCSÁBB, hogy miután ezt a hibaüzenetet leokéztam, szépen kezdte el rárakni a zenéket, stb...:S :@
|
Nálam is volt ilyen még a 2.2.1 -es szoftverrel. Egy idő után azt hiszem 3 nap után magához tért, és backupolt
Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató)
|
|
|
| Téma eszközök |
|
|
| Megjelenítési módok |
Egyenes mód
|
Hozzászólás szabályai
|
Új témákat nem hozhat létre
Válaszokat nem küldhet
Fájlokat nem csatolhat
A hozzászólásait nem módosíthatja
A HTML kód kikapcsolva
|
|
|
A pontos idő 04:42 , a GMT +1 időzóna szerint.
|
|