iPhone fórum

Vissza   iPhone fórum > iPhone bolhapiac > Jó árasított boltok

Válaszol

LinkBack Téma eszközök Megjelenítési módok
  #31 (permalink)  
Régi 4 hete
a000 logója
Törzsvendég

Hely: Tampa, FL
Összes hozzászólás: 250
a000 elindult a közkedveltség útján
Alapbeállítás

csak van itt egy baj. A magyar posta. Nem biztos, hogy az az iphone vagy macbook meg is érkezne
  #32 (permalink)  
Régi 4 hete
reactive logója
Moderátor (Support)

Összes hozzászólás: 1.711
reactive dicsőséges fénysugárreactive dicsőséges fénysugárreactive dicsőséges fénysugárreactive dicsőséges fénysugárreactive dicsőséges fénysugár
Üzenetküldés Yahoo-n keresztül reactive részére
Alapbeállítás

Idézet:
Bencuri eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Kártyafüggetlen, hálózatfüggetlen iPhone-t, akár már 0 forintért is be lehet szerezni. Az alábbi oldalon kell feliratkozni, elolvasni a teendőket. (Az oldal angol).

apple.freebiejeebies.co.uk
Na és neked hány embert sikerült "meghívnod"? Mert ha jól látom azon a linken ha valaki regisztrál akkor az már a meghívottad persze a saját tudta nélkül.
Válaszol idézettel
  #33 (permalink)  
Régi 4 hete
a000 logója
Törzsvendég

Hely: Tampa, FL
Összes hozzászólás: 250
a000 elindult a közkedveltség útján
Alapbeállítás

nem, azzal, hogy rányomsz még nem hívta meg. az csak arra kell, hogyha te rányomsz és beregelsz, tudják, hogy az ő ajánlásával jöttél, de amint írtam, csak akkor kapja ő meg, ha te valamelyik oldalon befizetsz játékra, vagy webhostingra etc...
  #34 (permalink)  
Régi 4 hete
Új tag

Összes hozzászólás: 13
Bencuri elindult a közkedveltség útján
Alapbeállítás

Idézet:
a000 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
csak van itt egy baj. A magyar posta. Nem biztos, hogy az az iphone vagy macbook meg is érkezne
Nekem ezzel kapcsolatban jó tapasztalataim vannak. Eddig nem tűntek el értékesebb cuccaim. Még az így szerzett telefonom is megérkezett, pedig annak is van azért étéke. Egyébként jogos a kérdés, de én azt hiszem ekkora értékeket már biztosított postával küldenek. Mikor nekem elküldték a telefonom -Royal Mail-lel küldik Angilából-, a Royal Mail honlapján nyomon tudtam követni hol jár. De egyébként meg kell kérdezni a Freebies ügyfélszolgálatot, ők szerintem el fogják mondani, hogy megy ez. Ha biztosítva küldik, akkor ha elvész is, a Magyar Postának pengetnie kell érte. De lehet amúgy laptopot nem is sima postán, hanem UPS-szel vagy FedEx-szel küldenek. Meg kell kérdezni tőlük...

Idézet:
reactive eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Na és neked hány embert sikerült "meghívnod"? Mert ha jól látom azon a linken ha valaki regisztrál akkor az már a meghívottad persze a saját tudta nélkül.
Meghívtam már jópár embert.

Amúgy mér baj az, hogy a saját tudta nélkül? Senkinek semmi kára nem lesz abból, ha valaki meghívólinkjén regisztrál. A haszna nem lesz kevesebb, nem fog kevesebb pontot kapni, vagy ilyesmi. A résztvevő szempontjából semmi jelentősége. Én meg mér ne hívhatnám meg a meghívólinkemen? Ha felíratkozik, részt vesz, és netalántán haszna lesz belőle, akkor egyrészt nekem köszönhette, mert éntőlem kapta az ötletet. Akkor mér baj, ha nekem is van belőle hasznom, ráadásul úgy, hogy neki ettől nem lesz kevesebb haszna ezen?

Utoljára módosítva: Bencuri által : 4 hete 20:28.
Válaszol idézettel
Válaszol

Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató)

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
Új témákat nem hozhat létre
Válaszokat nem küldhet
Fájlokat nem csatolhat
A hozzászólásait nem módosíthatja

BB code : bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Trackbacks are bekapcsolva
Pingbacks are bekapcsolva
Refbacks are bekapcsolva

A pontos idő 04:47 , a GMT +1 időzóna szerint.