Idézet:
a000 eredeti hozzászólása
csak van itt egy baj. A magyar posta. Nem biztos, hogy az az iphone vagy macbook meg is érkezne 
|
Nekem ezzel kapcsolatban jó tapasztalataim vannak. Eddig nem tűntek el értékesebb cuccaim. Még az így szerzett telefonom is megérkezett, pedig annak is van azért étéke. Egyébként jogos a kérdés, de én azt hiszem ekkora értékeket már biztosított postával küldenek. Mikor nekem elküldték a telefonom -Royal Mail-lel küldik Angilából-, a Royal Mail honlapján nyomon tudtam követni hol jár. De egyébként meg kell kérdezni a Freebies ügyfélszolgálatot, ők szerintem el fogják mondani, hogy megy ez. Ha biztosítva küldik, akkor ha elvész is, a Magyar Postának pengetnie kell érte. De lehet amúgy laptopot nem is sima postán, hanem UPS-szel vagy FedEx-szel küldenek. Meg kell kérdezni tőlük...
Idézet:
reactive eredeti hozzászólása
Na és neked hány embert sikerült "meghívnod"? Mert ha jól látom azon a linken ha valaki regisztrál akkor az már a meghívottad persze a saját tudta nélkül.
|
Meghívtam már jópár embert.
Amúgy mér baj az, hogy a saját tudta nélkül? Senkinek semmi kára nem lesz abból, ha valaki meghívólinkjén regisztrál. A haszna nem lesz kevesebb, nem fog kevesebb pontot kapni, vagy ilyesmi. A résztvevő szempontjából semmi jelentősége. Én meg mér ne hívhatnám meg a meghívólinkemen? Ha felíratkozik, részt vesz, és netalántán haszna lesz belőle, akkor egyrészt nekem köszönhette, mert éntőlem kapta az ötletet. Akkor mér baj, ha nekem is van belőle hasznom, ráadásul úgy, hogy neki ettől nem lesz kevesebb haszna ezen?