11-01-2009
|
|
Új tag
|
|
Összes hozzászólás: 13
|
|
Itt az iPhone (kártya-, hálózatfüggetlen) akár 0 forintért is vihető (nem hitel)
Kártyafüggetlen, hálózatfüggetlen iPhone-t, akár már 0 forintért is be lehet szerezni. Az alábbi oldalon kell feliratkozni, elolvasni a teendőket. (Az oldal angol).
apple.freebiejeebies.co.uk
|

11-02-2009
|
 |
Moderátor (Support)
|
|
Összes hozzászólás: 2.150
|
|
Már megint ez a piramisjáték.
|

11-02-2009
|
|
Új tag
|
|
|
|
Viszont ez működik. Én már kaptam ilyen cégen keresztül telefont. És nem kell nagy erőfeszítéseket tenni a telefonért, vagy egy iPod-ért. Sokkal kevesebbet, mint 50 meg 100 ezer forintokért, amennyibe kerülnek. Ráadásul ez hálózatfüggetlen és kártyafüggetlen, miközben ha itthon veszel bődületes áron iPhone-t, akkor az csak T-mobile-os lesz. Amúgy komolyabb piramisozás nélkül is megoldható a dolog, csak rá kell jönni, hogy hogyan. Nem kell hozzá nagy gógyi, és szabályt sem sért az oldalon. Csak el kell olvasni, hogy működik, akkor világos lesz...
|

11-02-2009
|
 |
Moderátor (Support)
|
|
Összes hozzászólás: 2.150
|
|
Hát én 27 ezerért vettem itthon a ténél a telefont tavaly augusztusban, nem volt hú de nagy összeg. Igaz té függő, de világ életemben tés voltam, még annak idején westeles és nem is leszek más. Én nem hiszek az ilyeneknek, lehet túl konzervatv vagyok, nem bántásként mondom ezt csak én gondolom.
|

11-02-2009
|
|
Új tag
|
|
|
|
Persze, jólvan, ez érthető.
De ez azért mégse olyan, mint az Aloe Vera, vagy az Amway. Meg nekem azért jól jött az ingyen telefon, mikor az enyém pont elromlott. Elég nekem, ha mindig fel kell töltögetni a telót, úgy szívják lefele a pénzt a hívások. Már csak a hívásdíjak miatt elvből sem gazdagítom, ha lehet, a szolgáltatókat. Inkább ingyen mobil...
|

11-03-2009
|
 |
Törzsvendég
|
|
Hely: Tampa, FL
Összes hozzászólás: 253
|
|
Kiváncsi vagyok, hogy te kaptál-e már ipod-or vagy iphone-t.
Gondolom egy 1000Ft-os szutyok kinai telefont küldtek neked, csak ezt nem mondod.
Majd ha bebizonyítottad, hogy tényleg kaptál, na talán akkor SE.
Ez a szokásos szöveg, hogy igy meg ugy, persze persze, neked is csak az kell, hogy aládszerveződjenek. Csak nem veszed észre, hogy a dolog lényege, hogy téged is kihasználjanak, hogy te is a főemberkét gazdagítsad.

11-03-2009
|
|
Új tag
|
|
|
|
Megértelek téged, hogy ezt mondod, mert az ilyesféle ajánlatok nagyrésze valóban ilyen, és emiatt az emberek elzárkóznak ezektől az oldalaktól. Minálunk hasonló ajánlatokkal tényleg az van, hogy a nagy erőfeszítések után kapsz mondjuk egy poháralátétet vagy egy baseballsapkát, vagy hasonló szintű ajándékot. De ez, amit belinkeltem egy működőképes oldal, és ezáltal a kivételeket erősíti. Legutóbb egy Motorola KRZR K1-es, kártyafüggetlen telefont kaptam egy hasonló szisztémával működő cégtől. Az itthon kb. 27000 Ft. Ha kíváncsi vagy rá, majd belinkelem ide a videófelvételt róla, amint megkapom kölcsönbe a kézikamerát a barátomtól. Megcsinálom a felvételt, mert ha azt beküldöm, még azér is kapok pontot
|

11-10-2009
|
|
Új tag
|
|
|
|
Akkor a bizonyíték (2 kép, a Sendspace-re vannak feltöltve):
Download xpango.jpg from Sendspace.com - send big files the easy way
http://www.sendspace.com/file/swjuuj
Ezt nem a Freebiejeebies, hanem az Xpango cég segítségével szereztem, da az is hasonló szisztémájú, mint a fent belinkelt oldal. A Freebiejeebies
ugyanígy kiküldi az ajándékot. Egyébként az egyik legelismertebb és legméltatottabb ilyen oldal.
Idézet:
a000 eredeti hozzászólása
Kiváncsi vagyok, hogy te kaptál-e már ipod-or vagy iphone-t.
Gondolom egy 1000Ft-os szutyok kinai telefont küldtek neked, csak ezt nem mondod.
Majd ha bebizonyítottad, hogy tényleg kaptál, na talán akkor SE.
Ez a szokásos szöveg, hogy igy meg ugy, persze persze, neked is csak az kell, hogy aládszerveződjenek. Csak nem veszed észre, hogy a dolog lényege, hogy téged is kihasználjanak, hogy te is a főemberkét gazdagítsad.
|
Utoljára módosítva: Bencuri által : 11-10-2009 23:16.
|

11-14-2009
|
|
Új tag
|
|
|
|
Változás!
Változás!!!
Ez az ajánlat most nem érvényes! Jelenleg a Freebiejeebies-nél is már csak T-mobil-os iPhone van.
Idézet:
Bencuri eredeti hozzászólása
Kártyafüggetlen, hálózatfüggetlen iPhone-t, akár már 0 forintért is be lehet szerezni. Az alábbi oldalon kell feliratkozni, elolvasni a teendőket. (Az oldal angol).
apple.freebiejeebies.co.uk
|
|

12-28-2009
|
|
Tag
|
|
Hely: Eger
Összes hozzászólás: 59
|
|
engem az érdekelne hogy ugye ide más emberkeet kell meghívogatni és hogy kb mennyit kell egy telefonért?
Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató)
|
|
|
| Téma eszközök |
|
|
| Megjelenítési módok |
Egyenes mód
|
Hozzászólás szabályai
|
Új témákat nem hozhat létre
Válaszokat nem küldhet
Fájlokat nem csatolhat
A hozzászólásait nem módosíthatja
A HTML kód kikapcsolva
|
|
|
A pontos idő 04:46 , a GMT +1 időzóna szerint.
|
|