iPhone fórum

Vissza   iPhone fórum > Csevegő > Minden ami nem iPhone

Válaszol

LinkBack Téma eszközök Megjelenítési módok
  #1 (permalink)  
Régi 12-25-2009
SmOkEey logója
Törzsvendég

Összes hozzászólás: 392
SmOkEey hamarosan közkedvelt lesz
Üzenetküldés MSN-en keresztül SmOkEey részére Üzenetküldés Skype-on keresztül SmOkEey részére
Beszélő Windows 95/98 emu

Hy! Tudom, hogy ez egy iPhoneos fórum, de észrevételeim szerint rengeteg segítőkész ember megfordul erre, és hátha tudja valaki a megoldást a poblémámra.

Így karácsony fele rámtört a nosztalgia, és eszembejutott gyerekkorom egyik kedvenc játéka, amivel szeretnék kicsit játszani, de xp alatt a 64 bites configommal az istenért nemtudom indítani. Okay gondolom leszedek egy windows 95öt, és bebootolok pendriveról. Na most az se jött össze, mert amikor telepiteni akartam, benyögi hogy reeject the CD-ROM.

Ezért döntöttem az emulálás melett, és az érdekelne, hogy nincs e valakinek, vagy tud e valaki használható windows 95/98 emulátort. Erőforrásom megvan, szóval nem követelmény hogy takarékos emu legyen.

Válaszokat előre is köszönöm. Kellemes karácsonyi ünnepeket
Válaszol idézettel
  #2 (permalink)  
Régi 12-26-2009
reactive logója
Moderátor (Support)

Összes hozzászólás: 2.089
reactive dicsőséges fénysugárreactive dicsőséges fénysugárreactive dicsőséges fénysugárreactive dicsőséges fénysugárreactive dicsőséges fénysugár
Üzenetküldés Yahoo-n keresztül reactive részére
Alapbeállítás

Jobb gombal katt az exe fájlra, majd Tulajdonságok. A tulajdonságok ablakban a kompatibilitás fülre katt és abban pipáld ki a "Futtatás a következő kompatibilátási üzemmódban" és az alatta lévő görgetősávból válszd ki a Windows 95-öt.
Válaszol idézettel
  #3 (permalink)  
Régi 12-26-2009
SmOkEey logója
Törzsvendég

Összes hozzászólás: 392
SmOkEey hamarosan közkedvelt lesz
Üzenetküldés MSN-en keresztül SmOkEey részére Üzenetküldés Skype-on keresztül SmOkEey részére
Alapbeállítás

Próbáltam... de alapvetően az volt a baj, hogy már telepitőnél ledobott. Aztán visszatértem a boot disc ötletéhez. Találtam is párat, de ezek ugy működtek, hogy kapok egy exe fájlt, betolok egy flopyt, és rárakja a boot discet. Ez se jött össze, mert nincs flopym. Aztán megpróbáltam átcimkézni a pendriveom A meghajtónak, de azzal meg az volt a baj, hogy nem támogatott... xD Órákon keresztül keresgéltem a neten, és a megoldás ugymond "végig ott volt az orrom előtt". Olvastam egy angol fórumon, hogy egy tagnak sikeült futtatni dosboxba. Na mondom király! De nekem ez se jött össze. Aztán tovább keresgélve rátaláltam egy oldalra, ahol egy tag készített egy patch-t ami feltelepíti a játékot, és a CDre csak a játék indításakor van szükség.

Szóval góól! El is felejtettem már, hogy ezek az ugrálós régi játékok milyen nehezek is ^^
Válaszod köszönöm.
Válaszol idézettel
Válaszol
Tags: , ,

Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató)

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
Új témákat nem hozhat létre
Válaszokat nem küldhet
Fájlokat nem csatolhat
A hozzászólásait nem módosíthatja

BB code : bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Trackbacks are bekapcsolva
Pingbacks are bekapcsolva
Refbacks are bekapcsolva

A pontos idő 03:28 , a GMT +1 időzóna szerint.