12-23-2008
|
 |
Törzsvendég
|
|
Hely: Nógrád megye
Összes hozzászólás: 128
|
|
-allRadio- a program neve, 1 dollár az itunesban. Az első program amit én is megvettem, nagyon jó, rengeteg magyar adó is van, többek közt a te kedvenced is  . A programon belül az International-Hungary almappában vannak a magyar adók. Ajánlom mindenkinek aki szeret rádiót hallgatni.
|

12-24-2008
|
|
Új tag
|
|
Összes hozzászólás: 24
|
|
Ez remek, köszönöm!
Lehet tudni, hogy 1 óra rádiózás kb mennyi adatforgalmat generál?
A beépített számlálóra lehet alapozni?
Központból hogy kell lekérdezni?
|

12-24-2008
|
|
Törzsvendég
|
|
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 128
|
|
szerintem ha 3g n akarod használni akkor elég sokbna kerűlhet érdemesebb inkább wifin üzemeltetni.
|

12-24-2008
|
 |
Törzsvendég
|
|
Hely: Butapest
Összes hozzászólás: 324
|
|
Idézet:
Yuri eredeti hozzászólása
Ez remek, köszönöm!
Lehet tudni, hogy 1 óra rádiózás kb mennyi adatforgalmat generál?
A beépített számlálóra lehet alapozni?
Központból hogy kell lekérdezni?
|
Minden a stream minőségétől függ. Én azt mondom, hogy meg kell nézni rádió használat után a letöltés mennyiségét, majd 1 óra használat után újra csekkolni, h mennyi most.

12-24-2008
|
 |
Törzsvendég
|
|
Hely: Butapest
Összes hozzászólás: 324
|
|
Idézet:
bejja eredeti hozzászólása
-allRadio- a program neve, 1 dollár az itunesban. Az első program amit én is megvettem, nagyon jó, rengeteg magyar adó is van, többek közt a te kedvenced is  . A programon belül az International-Hungary almappában vannak a magyar adók. Ajánlom mindenkinek aki szeret rádiót hallgatni.
|
Ahogy nézem elég bugos a program, legalábbis a review-k alapján. Vagy esetleg már volt frissítés azóta?

12-25-2008
|
|
|
nekem 1 honapnyi massziv webradiozas utan volt 5-600mbyte kozott az adatforgalmam 3Gvel - 96kbit/sec-ig mindig gond nelkul mukodik, a 128kbit/sec mar idonkent pufferelget, magasabb hangminoseggel csak wifin probaltam, de igazabol a telefon hangszorojanak korlatai miatt tokeletesen felesleges a 96/128kbit feletti hangminoseg, nem erzekelheto a kulonbseg.
Eddig kb. 6-7 webradios programot probaltam ki (pl. allRadio, CastCatcher, RadioBOX, meg a lastFM klienst is a US storebol), fizetosoket es ingyenest egyarant, de az allRadio-val pl. semmi problemam nem volt, en is ajanlom.
|

03-23-2009
|
 |
Új tag
|
|
Hely: Budapest, Eger
Összes hozzászólás: 17
|
|
Itt kérdezném meg, mert ezt a progit én is megvenném, de
Esetleg van e ingyenes hasonló (ezt csak úgy kérdezem, $1-t simán kipengetek érte)
A fontosabb, hogyha letöltöm pénzèrt akkor ha az ipa-t megtartom a PCn akkor bármikor feltölthetem a telómra, vagy olyankor mi a teendõ (még soha nem vásároltam, új vagyok a nagy "almavilágban")

03-24-2009
|
|
|
Idézet:
Samm eredeti hozzászólása
Itt kérdezném meg, mert ezt a progit én is megvenném, de
Esetleg van e ingyenes hasonló (ezt csak úgy kérdezem, $1-t simán kipengetek érte)
A fontosabb, hogyha letöltöm pénzèrt akkor ha az ipa-t megtartom a PCn akkor bármikor feltölthetem a telómra, vagy olyankor mi a teendõ (még soha nem vásároltam, új vagyok a nagy "almavilágban")
|
amit egyszer megveszel, azt onnantol barmikor ujra letoltheted iTunesbol is ingyen
Hogy van-e ingyenes internetradio app, arra _szerintem_ a legegyszerubb úgy valaszt kapni, hogy rákeresel a "radio" szóra az iTunes AppStoreban és kidobja neked az összes találatot, aztán átnézed mi ingyenes és kipróbálod őket.
|

03-24-2009
|
 |
Új tag
|
|
Hely: Budapest, Eger
Összes hozzászólás: 17
|
|
Köszönöm, igen én is próbálgatom, de mind "nemjó" 
Mivel bármikor újratölthetem, megveszem allRadio-t, arról úgyis jókat mondtatok.
Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató)
|
|
|
| Téma eszközök |
|
|
| Megjelenítési módok |
Egyenes mód
|
Hozzászólás szabályai
|
Új témákat nem hozhat létre
Válaszokat nem küldhet
Fájlokat nem csatolhat
A hozzászólásait nem módosíthatja
A HTML kód kikapcsolva
|
|
|
A pontos idő 04:42 , a GMT +1 időzóna szerint.
|
|